Spannende thrillerserie 'The Killing Kind' binnenkort te streamen in Nederland

TV en Series
donderdag, 09 mei 2024 om 16:00
woh5uqxwdfqnxkusz58ntonwhmf
Binnenkort zal een nieuwe, spannende thrillerserie genaamd The Killing Kind zijn intrede maken op Disney+; zojuist is de eerste trailer vrijgegeven. De serie, gebaseerd op Jane Casey's gelijknamige bestseller, belooft een aangrijpend verhaal over stalking en de duistere gevolgen daarvan. Advocate Ingrid Lewis, gespeeld door Emma Appleton (bekend van The Witcher), staat centraal in het verhaal van The Killing Kind.
Nadat ze haar cliënt, zakenman John Webster, heeft verdedigd tegen beschuldigingen van stalking, belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel wanneer Webster zich tegen haar keert. Colin Morgan (bekend van The Living and the Dead) vertolkt de rol van John Webster, terwijl Zara Hayes (regisseur van Showtrial) de serie leidt en een van de scenarioschrijvers is, samen met Jonathan Stewart.
De serie kan rekenen op een uitstekende cast, met onder andere Elliot Barnes-Worrell, Olivia D'Lima, Sara Powell, Nicholas Rowe en Sophie Stanton die de cast vergezellen. Met zes afleveringen in het vooruitzicht staat The Killing Kind klaar om kijkers mee te slepen in een spannend verhaal vol onverwachte wendingen en nagelbijtende onthullingen.
Oorspronkelijk was The Killing Kind een Paramount+ Original, maar werd het later opgepikt door Hulu, waardoor het een nieuw leven kreeg op een ander platform. Aangezien de meeste Hulu-series in Nederland op Disney+ te zien zijn, is het aannemelijk dat we niet heel lang moeten wachten op de veelbelovende nieuwe thrillerserie. Bekijk hieronder alvast de trailer.
De officiële beschrijving van de serie luidt: “Als gerenommeerd advocaat is Ingrid Lewis gewend om om te gaan met lastige cliënten, maar niemand kan tippen aan John Webster - knap, succesvol en charismatisch. Webster werd beschuldigd van intimidatie en stalking door een ex-vriendin, en in de rechtbank verdedigde Ingrid hem, waardoor ze de zaak won. Na het proces raakte Ingrid te nauw betrokken bij Webster - te nauw - en toen ze probeerde de relatie te beëindigen, keerde hij zich tegen haar en stortte haar wereld in.”
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!