Setfoto's gelekt van 'The Witcher' met Liam Hemsworth als Geralt of Rivia

TV en Series
vrijdag, 17 mei 2024 om 10:00
yu2roulpjnm1dfw3cws1pzcjgfu
Recent gelekte setfoto's van het vierde seizoen van The Witcher hebben fans aangenaam verrast met een eerste blik op Liam Hemsworth als Geralt van Rivia, die na drie seizoenen Henry Cavill vervangt in de rol.
Volgens berichten van Metro, die de foto's heeft gepubliceerd, tonen een handvol gelekte afbeeldingen Hemsworth gekleed in volledige Witcher-uitrusting, inclusief pruik. Interessant genoeg tonen de foto's de re-creatie van een scène uit Seizoen 3 waarin Geralt vecht met Vilgefortz op een strand.
Het lijkt waarschijnlijk dat deze scène wordt gerecreëerd voor flashback-doeleinden, aangezien het wellicht vreemd zou zijn als Netflix scènes van Cavills Geralt zou tonen terwijl Hemsworth de rol vertolkt. Het is daarom mogelijk dat Netflix ook oudere scènes opnieuw moet opnemen uit alle drie seizoenen van The Witcher.
In november 2022 kondigde Netflix aan dat The Witcher zou doorgaan zonder zijn hoofdrolspeler, aangezien Cavill na drie seizoenen vertrok. De acteur heeft geen expliciete reden gegeven voor zijn vertrek, hoewel hij in november 2021 zei dat hij absoluut toegewijd was aan een zeven seizoenen durende run van The Witcher "zolang we geweldige verhalen kunnen blijven vertellen die het werk van Sapkowski eren."
Mede-ster Freya Allan, die Geralt's geadopteerde dochter Ciri speelt in de show, heeft gezegd dat ze medelijden heeft met Hemsworth omdat hij te maken heeft met wat "geen ideale situatie" is, maar hoopt dat fans hem een kans geven. Showrunner Lauren Hissrich zei dat de show had kunnen eindigen of verder gaan zonder Geralt na het vertrek van Cavill, maar dat Netflix dat niet wilde omdat "er gewoon te veel verhalen overblijven om te vertellen."
Mensen zijn al een tijdje nieuwsgierig hoe hij eruit zal zien als The Witcher en de gelekte setfoto's bieden nu uitkomst. Wat vind jij van Hemsworth in zijn Geralt of Riva-outfit?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!