Razend populaire Vlaamse Netflix-serie 'Knokke Off' krijgt officieel een tweede seizoen

TV en Series
dinsdag, 16 april 2024 om 12:38
jus3vtzvyttplwisr6iwxbbxqhd
Netflix heeft officieel bekendgemaakt dat de opnames voor de populaire serie Knokke Off van start zijn gegaan. Na het succes van het eerste seizoen belooft dit nieuwe hoofdstuk van de geliefde Vlaamse serie opnieuw een achtbaan van emoties te worden aan de Belgische kust.
Het tweede seizoen van Knokke Off gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen, waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke Daan, voor de flamboyante miljonairszoon Alex of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?
De terugkerende cast, met namen als Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena en Anna Drijver in de hoofdrollen, wordt versterkt door nieuwe gezichten die op een later moment worden onthuld. Met een ervaren creatief team, geleid door producer Anthony Van Biervliet, regisseur Laura Van Haecke en schrijver Luk Wyns, belooft het tweede seizoen van Knokke Off een veelbelovende voortzetting te worden van de dramaserie.
Knokke Off is een productie van Dingie voor Netflix en VRT, in samenwerking met Dutch FilmWorks. De serie wordt ondersteund door de stad Knokke-Heist en maakt gebruik van de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid, wat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de Belgische entertainmentindustrie.
Het is helaas niet duidelijk wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten, maar aangezien het tweede seizoen nog maar in de kinderschoenen staat, is het waarschijnlijk dat we op z'n vroegst terug zullen keren naar de Belgische kust. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom Knokke Off!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!