'Prison Break'-sterren Dominic Purcell en Wentworth Miller herenigen in nieuwe serie

TV en Series
woensdag, 26 juni 2024 om 11:15
jiz4d6lrzhgxqsfhhautaxot2ue
De geliefde Prison Break-broers, Dominic Purcell en Wentworth Miller, keren terug in een gloednieuwe serie getiteld Snatchback. De serie, die momenteel in ontwikkeling is bij Universal Television, wordt geschreven en geproduceerd door Scott Rosenbaum, bekend van zijn werk aan The Shield en Chuck, en zal geproduceerd worden door Purcell zelf, samen met zijn vrouw Tish Cyrus-Purcell.
Snatchback is geïnspireerd door het leven van een echte, nog steeds actieve geheime inlichtingenofficier. De serie volgt een zeer bekwame, particulier ingehuurde groep operatives terwijl ze gijzelaars over de hele wereld bevrijden uit enkele van de meest exotische en evenzo gevaarlijke locaties op de planeet.
Purcell en Miller speelden de broers Lincoln Burrows en Michael Scofield gedurende vier seizoenen van de populaire Fox-serie, die liep van 2005 tot 2009. Na een afsluitende tv-film, The Final Break, keerde de show kort terug voor een vijfde seizoen in 2017. Hoewel er geruchten waren over een zesde seizoen, werd dit nooit gerealiseerd. Desondanks bleven de twee acteurs samenwerken in de CW Arrowverse-series The Flash en Legends of Tomorrow, waar Miller de rol van Captain Cold vertolkte en Purcell Mick Rory, ook bekend als Heat Wave, speelde.
“We zijn verheugd om deel uit te maken van dit team met zulke getalenteerde individuen,” zei Tish Cyrus-Purcell, de vrouw van Purcell en medeproducer van Snatchback, in gesprek met Variety. “Rosenbaum heeft een emotioneel geladen en spannende wereld gecreëerd waarin Dominic Purcell en Wentworth Miller opnieuw worden herenigd, en de buitengewone helden van een echt privé-gijzelingsreddingsteam tot leven brengen.”
De aankondiging van Snatchback komt bijna negentien jaar na de première van Prison Break. Het is nog niet duidelijk waar en wanneer de nieuwe serie te zien zal zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!