Chris Evans en Dwayne Johnson redden Kerstmis in de knotsgekke trailer van 'Red One'

Trailers
woensdag, 26 juni 2024 om 13:15
column 312
Amazon MGM Studios heeft onlangs de langverwachte eerste trailer uitgebracht van de nieuwe knotsgekke kerstfilm Red One, waarin Dwayne Johnson, Chris Evans en J.K. Simmons de hoofdrollen vertolken als onwaarschijnlijke helden in een missie om Kerstmis te redden.
Volgens de officiële beschrijving draait Red One om het ontvoeren van niemand minder dan de Kerstman zelf, gespeeld door J.K. Simmons, bijgenaamd "Red One". Hierdoor wordt het personage van Johnson, hoofd van de beveiliging op de Noordpool, gedwongen samen te werken met de beruchtste premiejager ter wereld, gespeeld door Chris Evans. Samen ondernemen ze een wereldwijde, actievolle zoektocht om Kerstmis te redden.
In de trailer zien we Johnson die een gewone Hot Wheels auto uit een speelgoedwinkel pakt en deze met behulp van geavanceerde kersttechnologie verandert in een volwaardige Chevrolet Corvette. Terwijl hij dit doet, merkt het personage van Evans droogjes op: "Je hebt geen Wonder Woman actiefiguur, toch?" Johnson reageert kortaf: "Zo werkt het niet, kom op!"
Naast Johnson, Evans en Simmons bevat de indrukwekkende cast ook namen als Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll en Wesley Kimmel. De regie is in handen van Jake Kasdan, bekend van de Jumanji-rebootfilms, met een script geschreven door Chris Morgan, bekend van de Fast & Furious-franchise.
Red One draait vanaf 14 november in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van de nieuwe knotsgekke kerstfilm.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!