Wednesday-ster Emma Myers schittert in spannende Netflix-serie 'A Good Girl’s Guide to Murder'

Trailers
woensdag, 26 juni 2024 om 15:15
qhwspi34vhk3ckkitul7osxlzdk
Vanaf 1 augustus kunnen Netflix-kijkers genieten van de nieuwe misdaadserie A Good Girl’s Guide to Murder. Emma Myers, bekend van haar rol als Enid Sinclair in de hitserie Wednesday, speelt de hoofdrol als Pip Fitz-Amobi, een slimme tiener die vastbesloten is om de waarheid achter een oude moordzaak te ontrafelen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Holly Jackson.
A Good Girl’s Guide to Murder volgt Pip Fitz-Amobi, een 17-jarige scholier uit het fictieve Engelse stadje Little Kilton, Buckinghamshire. Vijf jaar geleden werd de stad opgeschrikt door de moord op Andie Bell, een populaire tiener. Haar vriendje Sal Singh werd beschuldigd van de moord voordat hij zelfmoord pleegde. Pip twijfelt echter aan deze conclusie en besluit voor haar afstudeerproject de waarheid achter deze tragedie te ontdekken.
Pip is vastberaden, intelligent en volhardend in haar zoektocht naar gerechtigheid. Ze werkt samen met Ravi Singh, gespeeld door Zain Iqbal, de jongere broer van de vermeende dader Sal Singh. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden en ontdekken ze al snel dat niets is wat het lijkt in het rustige stadje Little Kilton. De trailer van de serie toont hoe Pip en Ravi door een web van leugens en geheimen navigeren, terwijl ze steeds dichter bij de onthulling van de ware moordenaar komen.
Naast Myers en Iqbal bestaat de cast uit een indrukwekkende line-up van opkomende sterren en ervaren acteurs. India Lillie Davies speelt Andie Bell, Rahul Pattni vertolkt Sal Singh, en Asha Banks neemt de rol van Pips beste vriendin Cara Ward op zich. Verder zien we onder andere Henry Ashton als de verdachte Max Hastings en Mathew Baynton als Pips leraar en Cara's vader, Elliot Ward.
De serie wordt geregisseerd door Dolly Wells en het script is geschreven door Poppy Cogan, met medewerking van Zia Ahmed, Ajoke Ibironke en Ruby Thomas. Hun gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een zesdelige serie die zowel de spanning als de emotionele diepgang van Jacksons roman weet te vangen.
A Good Girl’s Guide to Murder maakt zijn Netflix-debuut op 1 augustus. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!