Netflix deelt eerste trailer van zomerse romcom 'Find Me Falling' met Harry Connick Jr.

Trailers
woensdag, 26 juni 2024 om 9:15
pv43139pjnrarddkqst4taat1mj
Netflix heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Find Me Falling, de nieuwste romantische komedie met Harry Connick Jr. (P.S. I Love You) in de hoofdrol. De film, die vanaf 19 juli te zien is, speelt zich af tegen de achtergrond van Cyprus en volgt het verhaal van een verouderde rockster die op zoek is naar nieuwe inspiratie in zijn leven.
Na een flopalbum en de afnemende populariteit van zijn grootste hit, besluit rockster Allman, gespeeld door Connick Jr., zijn carrière tijdelijk op pauze te zetten om zijn inspiratie terug te vinden. Hij verhuist naar een geïsoleerd huis aan de kliffen van Cyprus, in de hoop in alle rust zijn creatieve vonk opnieuw aan te wakkeren.
De film is geschreven en geregisseerd door Stelana Kliris, die het project ook produceert samen met Steven Shapiro en Keith Arnold. De cast bestaat uit Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Aggeliki Filippidou, Lea Maleni, Athina Roditou en Clarence Smith.
Find Me Falling is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
De officiële beschrijving van de film luidt: "Na een flopalbum en de afnemende populariteit van zijn grootste hit, besluit de ouder wordende rockster John Allman (Connick) een pauze te nemen van zijn carrière om zijn inspiratie terug te vinden. Hij verhuist naar een geïsoleerd huis op een klif op het mediterrane eiland Cyprus. Zijn droom om een laag profiel te houden, wordt verstoord wanneer hij regelmatig wordt geconfronteerd met wanhopige zielen en later met nog meer gecompliceerde verrassingen wanneer een oude vlam weer opduikt."
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!