Zien we Elise Schaap terugkeren als Danielle van Marken in de nieuwe Ferry-film op Netflix?

Films
woensdag, 26 juni 2024 om 8:00
undercover be season 3 episode 1 1937476 00 27 09 04 1629180
De Nederlandse actrice Elise Schaap staat mogelijk op het punt om terug te keren naar haar geliefde rol als Danielle van Marken in de langverwachte film Ferry 2. In een recent interview met RTL Boulevard over haar rol in de film Superkrachten voor je hoofd, gebaseerd op het boek van haar man Wouter de Jong, werd Schaap gevraagd naar haar mogelijke terugkeer als Danielle van Marken.
Haar reactie, waarin ze aangaf niets te mogen zeggen, leidde tot speculaties in de studio. "Dan zit ze erin," klonk het. Tot op heden heeft Netflix nog geen details vrijgegeven over een eventuele terugkeer van Schaap in de nieuwe film. Onlangs werden de cast en nieuwe beelden van Ferry 2 onthuld, waarin Schaap niet werd genoemd.
De film, geregisseerd door Wannes Destoop en geschreven door Tibbe van Hoof en Geerard Van de Walle, markeert een nieuwe episode in het leven van Ferry Bouman, zoals we die kennen uit de populaire serie Undercover. Naast Lammers zien we ook Huub Smit terug als Dennis, en nieuwe gezichten zoals Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot en Marouane Meftah.
Na alles verloren te hebben, leidt Ferry een teruggetrokken leven, ver weg van zijn criminele verleden in Brabant. Zijn rustige bestaan wordt echter verstoord wanneer zijn achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt met betrekking tot de moord op haar vader, Jurgen. Ferry staat voor een moeilijke keuze tussen familiebanden en zijn verleden, een thema dat ongetwijfeld voor spannende en emotionele momenten zal zorgen.
Opnames voor de film vonden onder andere plaats in zwembad Scheldorado in Terneuzen, waar nachtopnames met vecht- en schietscènes plaatsvonden. Deze opnames wijzen erop dat Ferry 2 net zo gewelddadig en intens zal zijn als de eerste film, die fungeerde als prequel voor de serie Undercover. De film speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste Ferry-film en vóór het begin van de serie, wat betekent dat fans opnieuw kunnen genieten van een jonge Ferry Bouman.
Of we ook een jonge Danielle van Marken te zien zullen krijgen, blijft vooralsnog afwachten. Maar, gezien het enthousiasme van RTL Boulevard en de populariteit van de actrice – die binnenkort ook haar opwachting maakt in de Prime Video-serie Bad Standing – kan het haast niet anders dan dat we Danielle terug gaan zien in de nieuwe Ferry-film.
Ferry 2 moet nog dit jaar uitkomen, een exacte releasedatum laat nog even op zich wachten. Zodra er meer nieuws is zullen we dat uiteraard melden. Houd onze website dus goed in de gaten voor verdere updates rondom de nieuwe Ferry-film op Netflix!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!