Penoza-makers komen binnenkort met de nieuwe kneiterharde misdaadserie 'Bad Standing'

TV en Series
woensdag, 29 mei 2024 om 11:36
bad standing credit mark de blok
Later dit jaar brengt Prime Video opnieuw een spraakmakende Nederlandse misdaadserie naar het kleine scherm. Eerder deze week onthulde de streamingdienst tijdens de eerste editie van Prime Video Presents Nederland de eerste beelden en de officiële titel: Bad Standings, voorheen bekend onder de werktitel Suga.
De opnames voor deze nieuwe serie, die ons enigszins doet denken aan een Nederlandse variant op Sons of Anarchy en Mayans M.C., zijn momenteel in volle gang. De release wordt eind dit jaar verwacht. Prime Video omschrijft de serie als volgt: “Wanneer Suga, de leider van een beruchte motorbende, vrijkomt uit de gevangenis, moet hij omgaan met complexe familierelaties, verantwoordelijkheden en zijn criminele verplichtingen.”
Bad Standings is een misdaadserie van de makers van Penoza en Het Gouden Uur, met in de hoofdrollen onder andere Elise Schaap en Gijs Naber, geproduceerd door Horizon Film en Lusus Media. De serie is geregisseerd door Diederik van Rooijen, die eerder verantwoordelijk was voor de megahit Penoza, de eerste Nederlandse superheldenserie Anoniem, en recent nog een enorme kijkcijferhit scoorde op Videoland met de spannende misdaadserie SPHINX. Naast Van Rooijen is Michiel Jaarsveld co-producent, en de serie is mede geschreven door Randy Oost, Oscar van Woensel en Anne Barnhoorn. Rolf Dekens verzorgt het fenomenale camerawerk.
Horizon Film werkt daarnaast ook aan Hostage, een nieuwe, spannende film gebaseerd op de gijzeling in de Apple Store in Amsterdam. Het is nog niet duidelijk wanneer de film te zien zal zijn, maar wel is bekend dat deze op Netflix zal verschijnen. Houd onze website goed in de gaten voor verdere updates rondom Bad Standings en Hostage!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!