Steengoede misdaadserie met Breaking Bad-acteur Bryan Cranston komt naar Netflix

TV en Series
woensdag, 29 mei 2024 om 13:30
t73x5pb81migzr417aegwbkr520
Bryan Cranston, bekend van zijn iconische rol in de hitserie Breaking Bad, heeft via X/Twitter laten weten dat de eerste twee seizoenen van zijn Showtime-serie Your Honor vanaf 31 mei op Netflix (in Amerika) beschikbaar zullen zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie naar Nederland komt.
De acteur deelde het nieuws op maandag met zijn volgers, waarbij hij enthousiast opriep om de serie te bekijken. "Als je deze limited series nog niet hebt gezien, moet je dat zeker doen. Ik ben er erg trots op," schreef Cranston. "We hebben een geweldig team en je zult op het puntje van je stoel zitten terwijl dit verhaal zich ontvouwt."
Cranston speelt de rol van Michael Desiato, een gerespecteerde rechter in New Orleans die er alles aan doet om een ongeluk met vluchtmisdrijf door zijn zoon Adam (gespeeld door Hunter Doohan) te verdoezelen. Het slachtoffer van het ongeluk blijkt een lid van een lokale misdaadfamilie te zijn, wat leidt tot een ingewikkeld web van leugens, geheimen en gevaarlijke keuzes.
Het eerste seizoen van Your Honor, gebaseerd op de Israëlische serie Kvodo van Ron Ninio en Shlomo Mashiach, was een groot succes en trok wekelijks 6,6 miljoen kijkers, wat het de meest bekeken debuutserie op Showtime maakte. Vanwege dit succes werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, ondanks dat het oorspronkelijk als een eenmalig seizoen was gepland. In het tweede seizoen, dat bestaat uit tien afleveringen, wordt rechter Michael Desiato uit de gevangenis gehaald door Assistant U.S. Attorney Olivia Delmont (Rosie Perez) om te helpen een misdaadfamilie op te rollen.
Your Honor, gecreëerd door Peter Moffat, was oorspronkelijk bedoeld als een miniserie. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met KingSize Productions. Peter Moffat, Robert en Michelle King en Liz Glotzer fungeren als uitvoerende producenten van de serie.
Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de serie op Netflix in Nederland verschijnt. Zodra er meer bekend is, zullen we ons uiteraard melden, dus houd onze website goed in de gaten! Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!