Jennifer Lawrence speelt hoofdrol in nieuwe mysterieuze A24-film 'The Wives'

Films
zaterdag, 22 juni 2024 om 16:00
xssgqfj8rbtzoiyd4jsp58et52w
Oscar-winnares Jennifer Lawrence zal schitteren in The Wives, een murder mystery dat inspiratie haalt uit de populaire realityserie Real Housewives. De film wordt een spannende mix van drama, luxe en moord, waar Lawrence zowel voor als achter de camera een belangrijke rol speelt. Ze zal niet alleen de hoofdrol vertolken maar ook als producent optreden, samen met Justine Ciarrocchi, Jeremy O. Harris en Josh Godfrey.
The Wives is in ontwikkeling bij Apple Original Films en A24, twee bedrijven die al eerder succesvol hebben samengewerkt aan projecten zoals de veelgeprezen film Causeway. Apple en A24 hebben wederom de handen ineengeslagen voor deze film, die geschreven zal worden door Michael Breslin en Patrick Foley, bekend van hun Pulitzer Prize-finalist toneelstuk Circle Jerk.
Jennifer Lawrence heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een fervent fan is van de Real Housewives-franchise. In interviews heeft ze vaak haar liefde voor deze shows gedeeld en zelfs toegegeven dat ze haar Oscar zou willen geven aan de vrouwen van de Real Housewives of Salt Lake City voor hun “beste reality TV finale ooit”. Haar diepe betrokkenheid bij de Real Housewives maakt haar de perfecte keuze voor de hoofdrol in The Wives, een film die een moordmysterie verweeft met de intriges en het drama van deze iconische realityserie.
Hoewel de plotdetails van The Wives nog niet onthuld zijn, is de opwinding rondom de film al groot. De verwerving van de rechten door Apple Original Films vond plaats in een “zeer competitieve situatie”, wat wijst op de hoge verwachtingen voor dit project. Jeremy O. Harris, bekend van zijn werk aan Zola en Slave Play, zal samen met Josh Godfrey produceren.
Naast The Wives heeft Apple Original Films een reeks spannende projecten in de pijplijn, waaronder Fly Me to the Moon met Scarlett Johansson en Channing Tatum, en een Formule 1-film met Brad Pitt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!