Kathryn Hunter is een doorgedraaide duivelse schoonmoeder in de trailer van 'The Front Room'

Trailers
vrijdag, 21 juni 2024 om 14:00
screenshot2024 06 20at80955 am 2
A24 heeft onlangs de eerste officiële trailer vrijgegeven voor The Front Room, een nieuwe horrorfilm geregisseerd door Sam en Max Eggers. Deze film markeert het regiedebuut van de Eggers-broers, die de jongere broers zijn van de bekende filmmaker Robert Eggers. The Front Room is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van Susan Hill.
The Front Room vertelt het verhaal van een jong, pasgetrouwd stel dat geconfronteerd wordt met de noodzaak om een vervreemde, zieke schoonmoeder in hun huis op te nemen. De hoofdrollen worden vertolkt door Brandy Norwood, Kathryn Hunter, Neal Huff en Andrew Burnap.
De trailer onthult een grimmig verhaal waarin de schoonmoeder, gespeeld door Kathryn Hunter, zich al snel ontpopt tot een onuitstaanbare huisgast. Wat begint als een ongemakkelijke situatie escaleert snel in een angstaanjagende nachtmerrie.
Norwood, bekend van haar rollen in I Know What You Did Last Summer en Cinderella, deelt via Instagram haar enthousiasme: "Ik kan niet wachten tot jullie dit zien. Bedankt voor deze geweldige kans om te werken met deze ongelooflijke cast, crew en de studio waar iedereen mee wil werken en natuurlijk mijn Eggers-familie."
A24, bekend om zijn opmerkelijke bijdragen aan het horrorgenre met films zoals Hereditary, It Comes at Night en Talk to Me, produceert The Front Room. De studio heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige en innovatieve horrorfilms, en The Front Room lijkt geen uitzondering te zijn. Naast de indrukwekkende cast en crew draagt de samenwerking met producenten zoals Babak Anvari, David Hinojosa, Julia Oh, Lucan Toh en Bryan Sonderman bij aan de hoge verwachtingen rondom deze film.
Met de geplande bioscooprelease op 6 september 2024 slaan de Eggers-broers en A24 de handen ineen om een nieuwe dimensie toe te voegen aan het horrorlandschap. Bekijk hieronder de officiële trailer van The Front Room.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!