'Trigger Warning' op Netflix: Alles over de gloednieuwe actiefilm met Jessica Alba

Films
vrijdag, 21 juni 2024 om 13:00
ljgs56canu3ecety1sq2tfbao7x
Jessica Alba maakt haar langverwachte comeback met het nieuwe actie-avontuur Trigger Warning, dat wordt omschreven als een vrouwelijke kruising tussen First Blood en John Wick. De nieuwe film is vanaf vandaag te streamen op Netflix, waarbij Alba niet alleen de hoofdrol vertolkt, maar ook zal fungeren als uitvoerend producent. Het is haar eerste grote rol in een speelfilm sinds 2019.
In Trigger Warning speelt Alba de rol van Parker, een commando die actief is in het buitenland. Haar missie wordt abrupt onderbroken wanneer ze het tragische nieuws krijgt dat haar vader plotseling is overleden. Parker keert terug naar haar geboorteplaats en neemt de leiding over de familiekroeg. Ze herenigt zich met haar ex-vriend en huidige sheriff Jesse, gespeeld door Mark Webber, zijn opvliegende broer Elvis (Jake Weary), en hun machtige vader, senator Swann (Anthony Michael Hall).
Het verhaal neemt een duistere wending wanneer Parker ontdekt dat de dood van haar vader omgeven is door geheimen en complotten. Haar zoektocht naar antwoorden leidt haar al snel naar een gewelddadige bende die de stad in zijn greep houdt. Vastberaden om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te zoeken, moet Parker haar militaire training en vechtkunsten gebruiken om zich staande te houden in deze gevaarlijke situatie.
Jessica Alba heeft eerder haar stempel gedrukt met rollen in Dark Angel, Fantastic Four, en Sin City: A Dame to Kill For. In Trigger Warning laat ze zien dat ze nog steeds een formidabele actieheld is. Voor deze film werkte Alba nauw samen met regisseur Mouly Surya en het stuntteam om authentieke en adembenemende gevechtsscènes te creëren. Ze introduceerde zelfs Indonesische messenvechttechnieken in de choreografie, wat bijdraagt aan de intensiteit en realisme van de vechtscènes.
Naast Alba's indrukwekkende acteerprestatie is de film ook bijzonder vanwege de persoonlijke connecties van zowel de actrice als de regisseur. Alba verloor haar grootvader tijdens de ontwikkeling van de film, wat haar hielp om zich diep in de rouw en emotionele worstelingen van haar personage in te leven.
Naast Alba zijn er opmerkelijke prestaties van co-sterren zoals Tone Bell, Gabriel Basso, Kaiwi Lyman en Hari Dhillon. De film is geschreven door John Brancato, Josh Olson en Halley Gross, en geproduceerd door Erica Lee, Basil Iwanyk en Esther Hornstein.
Trigger Warning is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!