Kevin Costner geeft duidelijkheid over terugkeer in slotstuk van SkyShowtime-serie 'Yellowstone'

TV en Series
vrijdag, 21 juni 2024 om 12:00
pyizqa78cwfmab358473dh7pjc4
Kevin Costner heeft officieel aangekondigd dat hij niet zal terugkeren in het laatste seizoen van de populaire SkyShowtime-serie Yellowstone. De aankondiging volgt slechts enkele uren nadat Paramount Network de datum van de laatste afleveringen van het vijfde seizoen bekendmaakte. In een emotionele videoboodschap op Instagram deelde Costner zijn beslissing met zijn fans, waarmee hij een einde maakte aan de speculaties over zijn mogelijke terugkeer.
Na anderhalf jaar werken aan Horizon en alle andere dingen die daarbij kwamen kijken, realiseerde ik me dat ik niet in staat zal zijn om seizoen 5B of de toekomst van Yellowstone voort te zetten," aldus Costner. Hij sprak zijn liefde uit voor de serie en de relaties die hij tijdens de productie heeft opgebouwd. Yellowstone heeft mij echt veranderd en ik weet dat jullie het ook geweldig vonden. Ik zal jullie in de bioscoop zien.
De aankondiging van Costner kwam op dezelfde dag dat Paramount Network onthulde dat de tweede helft van het vijfde en laatste seizoen op 10 november zal verschijnen. Opvallend was dat Paramount niets vermeldde over de terugkeer van Costners personage, wat de fans ertoe aanzette om elders naar antwoorden te zoeken.
Ondanks de teleurstelling stond Costner open voor een mogelijke terugkeer onder bepaalde voorwaarden. "Het zou een interessant moment kunnen zijn om terug te keren en de mythologie van deze moderne familie af te ronden, als het op de juiste manier zou gebeuren," zei hij in een interview met People. Echter, in een eerder interview met Deadline gaf Costner aan dat er geen scripts waren voor de tweede helft van seizoen vijf en dat "dingen implodeerden" rond februari 2023, wat leidde tot de beslissing om de serie in zijn huidige vorm af te ronden en een nieuwe franchise-uitbreiding met Matthew McConaughey te plannen.
De productie van de laatste zes afleveringen is momenteel in volle gang en zullen vanaf november te zien zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!