Blumhouse kondigt uitbreiding van M3GAN-franchise aan met nieuwe spin-off 'Soulm8te'

Films
vrijdag, 21 juni 2024 om 11:00
fwoqjxov0fkggtt1ngigdehk9xr
Blumhouse en Atomic Monster hebben officieel de ontwikkeling aangekondigd van Soulm8te, een erotische thriller die het succesvolle M3GAN-universum uitbreidt. De nieuwe film, die gepland staat voor release op 2 januari 2026, wordt beschreven als een eerbetoon aan de '90s huiselijke thrillers, maar dan met een moderne, technologische twist.
Soulm8te draait om een man die een kunstmatig intelligente androïde aanschaft om het verlies van zijn onlangs overleden vrouw te verwerken. In zijn poging om een werkelijk voelende partner te creëren, verandert hij per ongeluk een onschuldige liefdesrobot in een dodelijke soulmate.
Kate Dolan, bekend van haar werk aan de thriller You Are Not My Mother, zal de film regisseren. Dolan heeft ook het oorspronkelijke script van Rafael Jordan herschreven, gebaseerd op een verhaal van James Wan, Ingrid Bisu en Jordan. James Wan en Jason Blum zullen Soulm8te produceren, met Michael Clear en Judson Scott van Wan's Atomic Monster als uitvoerend producenten, samen met Ingrid Bisu. Alayna Glasthal houdt namens Atomic Monster toezicht op het project. Wan benadrukt dat Soulm8te een spannende en verleidelijke toevoeging is aan het M3GAN-universum.
M3GAN, de film uit 2023 die het universum introduceerde, was een onverwacht succes en bracht wereldwijd meer dan $181 miljoen op. De film was zo populair dat een vervolg, M3GAN 2.0, al gepland staat voor 27 juni 2025, met de terugkeer van sterren Allison Williams en Violet McGraw.
Soulm8te is vanaf 2 januari 2026 te zien in de bioscoop. Helaas is het nog even wachten op een eerste trailer en verdere informatie, maar met de aankondiging van deze nieuwe spin-off lijken de makers ook de deur open te zetten naar meer verhalen binnen het M3GAN-universum.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!

Atomic Monster and Blumhouse are developing "Soulm8te," an erotic thriller with a technological twist that expands the "M3GAN" universe.⁠ ⁠ “Soulm8te” centers on a man who “acquires an Artificially Intelligent android to cope with the loss of his recently deceased wife,” the…

Image
234
Reply