Kit Harington is een bloeddorstige weerwolf in de eerste trailer van 'The Beast Within'

Trailers
woensdag, 19 juni 2024 om 13:00
beast
Kit Harington, vooral bekend van zijn rol als Jon Snow in de populaire HBO-serie Game of Thrones, neemt de hoofdrol op zich in de nieuwe duistere weerwolvenfilm The Beast Within. De film markeert het speelfilmdebuut van documentairemaker Alexander J. Farrell, die ook het scenario schreef.
In The Beast Within volgen we het verhaal van de 10-jarige Willow, gespeeld door Caoilinn Springall, die begint te twijfelen aan het geïsoleerde leven van haar familie op een versterkte compound diep in de Engelse wildernis. Wanneer een reeks vreemde gebeurtenissen haar nieuwsgierigheid wekken, besluit Willow haar ouders te volgen tijdens een van hun nachtelijke tochten naar het hart van het oeroude bos. Daar is ze getuige van een verschrikkelijke transformatie van haar vader, gespeeld door Harington, en ontdekt ze een duister familiegeheim dat haar ouders wanhopig proberen te verbergen.
De film doet denken aan de sprookjes van de gebroeders Grimm. Dit komt duidelijk naar voren in de trailer, waar we Harington zien veranderen in een wezen met lange klauwen, scherpe hoektanden en gele hondenogen. De beelden van de volle maan suggereren sterk dat hij in een weerwolf verandert. Deze scènes worden versterkt door het beeld van zijn vrouw, gespeeld door Ashleigh Cummings, die een stevige hondenhalsband om zijn nek doet terwijl hij naakt in een kooi zit.
The Beast Within zal zijn wereldpremière beleven op het Fantasia International Film Festival in Montreal, dat loopt van 18 juli tot 4 augustus. Wanneer de nieuwe weerwolvenfilm in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!