Netflix blaast nieuw leven in iconische MTV-serie 'Pimp My Ride' met komiek Chris Redd

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 12:00
aaaaqrezo w3h6hzldurqkwve0qyc9imhuphirvwon144rjgwnsk 4ov0ihywgwxsf5ojv3yzjdbe k6st8fp iyovqxbwhxn4k8t84exuizoqpxkfso04oua7wd5l4rvdyiy9nuzxcfq3ppdgecutcq6 co
Netflix komt met een nieuwe serie Resurrected Rides. Deze gloednieuwe makeover-serie, gehost door acteur en komiek Chris Redd, debuteert op 24 juli en geeft een moderne twist aan de geliefde formule van de iconische MTV-hitserie Pimp My Ride. Met acht afleveringen van elk 40 minuten zet Resurrected Rides de traditie voort van het transformeren van oude auto's, maar dan met een eigentijdse flair.
Rick Hurvitz, medebedenker van Pimp My Ride die van 2004 tot 2007 op MTV te zien was, keert terug als uitvoerend producent. Samen met Brandon Killion, Ari Shofet en Mike Odair werkt hij aan deze nieuwe serie. Volgens de officiële beschrijving is Resurrected Rides een geheel nieuwe makeover-serie in het moderne tijdperk, waarbij Redd en zijn team van topmonteurs verdienstelijke eigenaren helpen om hun geliefde bolides om te toveren tot waardige meesterwerken.
Hurvitz legt uit: “We hebben de geest en kennis van het origineel genomen en het opnieuw vormgegeven met een hilarische host, een geheel nieuwe cast, plus de oogverblindende technologie en cultuur van vandaag.”
De originele Pimp My Ride-serie, die zes seizoenen lang werd gepresenteerd door rapper Xzibit, leidde tot verschillende internationale aanpassingen en spin-offs zoals Trick My Truck op CMT. In elke aflevering nam Xzibit, samen met een groep monteurs, een voertuig mee naar een gespecialiseerde werkplaats - eerst West Coast Customs en later Galpin Auto Sports - voor een volledige makeover.
Met Bright Bay Creative en Breakfast Anytime Inc. als productiepartners, is de verwachting hooggespannen dat Resurrected Rides een waardige opvolger zal zijn van het iconische Pimp My Ride. De nieuwe serie is vanaf 24 juli te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!