Pommelien Thijs hint naar intens nieuw seizoen van Knokke Off: "Wordt vreselijk spannend"

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 14:00
l3wgp3juodmklgmvagr9al0mmzb
De Vlaamse hitserie Knokke Off heeft een ongekende populariteit bereikt sinds het debuut van het eerste seizoen op Netflix. Met de dramatische avonturen van de rijke jeugd in de welvarende badplaats Knokke, heeft de serie kijkers zowel in België als Nederland aan de buis gekluisterd. De Vlaamse actrice Pommelien Thijs heeft al een tipje van de sluier opgelicht over het langverwachte nieuwe seizoen, waarvan de opnames momenteel in volle gang zijn.
In Knokke Off volgen we het verhaal van Louise Basteyns en Alexandre ‘Alex’ Vandael, twee jongeren uit rijke families die samen met hun vrienden een ogenschijnlijk zorgeloze zomer tegemoet gaan. Echter, onder het oppervlak schuilen de complexe verwachtingen van hun families en de persoonlijke worstelingen, zoals Louise’s bipolaire stoornis.
In een interview met RTL Boulevard gaf Thijs een kijkje achter de schermen van het langverwachte tweede seizoen. "Het is altijd fijn terug thuiskomen als je iedereen terugziet. Twee jaar ouder ondertussen, dan de eerste keer," vertelt Thijs. De opnames zijn inmiddels in volle gang en hoewel Thijs nog niet te veel kan verklappen, belooft ze dat de nieuwe afleveringen minstens zo spannend zullen zijn als de eerste. "Ik was echt aangenaam verrast toen ik het script las. Het gaat weer vreselijk spannend worden."
Eén ding is zeker: met de komst van het tweede seizoen van Knokke Off kunnen we ons voorbereiden op nog meer liefde, lust en drama in de zonovergoten setting van de Vlaamse kust. De komende tijd is het afwachten en uitkijken naar de officiële releasedatum, en een eerste trailer. Het nieuwe seizoen moet naar verwachting volgend jaar te zien zijn op Netflix.
Knokke Off is een productie van Dingie voor Netflix en VRT, in samenwerking met Dutch FilmWorks. De serie wordt ondersteund door de stad Knokke-Heist en maakt gebruik van de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid, wat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de Belgische entertainmentindustrie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!