Beestachtige seksscène in 'House of the Dragon' met Olivia Cooke geschrapt: "Was leuk om te doen"

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 15:00
kz5ogjt6fhadq3hz9blvomsnz1e
De populaire serie House of the Dragon, de prequel van Game of Thrones, blijft voor opschudding zorgen, zowel op als naast het scherm. Actrice Olivia Cooke, die de rol van Alicent Hightower vertolkt, heeft onlangs een inkijkje gegeven in een controversiële seksscène die uiteindelijk uit het tweede seizoen van de show is geknipt.
In een interview met Elle onthulde Cooke dat de specifieke seksscène behoorlijk beestachtig was. Ze beschreef de scène als "rommelig als de pest" en benadrukte dat het niet de mooie, gestileerde versie van intimiteit was die we vaak op televisie zien. "Het was echt leuk om te doen," aldus Cooke. Ze voegde eraan toe dat showrunner Ryan Condal de scène heeft geschrapt omdat hij vond dat deze geen nieuwe inzichten bood over de personages. Cooke was het daar niet volledig mee eens, maar accepteerde uiteindelijk de beslissing: "Het is zijn show."
Hoewel ze teleurgesteld was dat de scène werd verwijderd, maakte Cooke er geen groot punt van en grapte dat fans de scène misschien ooit zullen zien in een blooper reel. Ze waardeerde echter wel de zorgvuldigheid waarmee de intimiteitsscènes van haar personage zijn aangepakt.
House of the Dragon staat bekend om zijn intense en vaak grafische weergave van seks en geweld, net als zijn voorganger Game of Thrones. De nieuwe serie, die zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt, volgt de intriges en conflicten binnen de Targaryen-familie. Seizoen twee bouwt voort op de dramatische gebeurtenissen van het eerste seizoen, waarin de burgeroorlog tussen de "Groenen" en de "Zwarten" escaleert na de dood van Rhaenyra's zoon Lucerys.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!