Dit is alles wat we weten over de nieuwe Harlan Coben-serie 'Missing You' op Netflix

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 16:00
nav2dqm3ooqj9raykuuriehthgf
Harlan Coben, de meester van spannende plottwists, komt terug met een nieuwe serie op Netflix: Missing You. Na het succes van eerdere adaptaties zoals Fool Me Once, The Stranger en Stay Close, belooft deze nieuwe show opnieuw een Netflix-hit te worden.
De cast van Missing You is net zo veelbelovend als de plot. Richard Armitage keert terug naar het Coben-universum, nadat hij eerder te zien was in The Stranger, Stay Close en Fool Me Once. Dit keer speelt hij een politieagent, een rol die hij nog nooit eerder heeft vertolkt. Armitage zelf gaf in een interview met Digital Spy aan: "Ik speel een politieagent, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Het is een interessante verandering van mijn eerdere rol in Fool Me Once."
Naast Armitage speelt Rosalind Eleazar, bekend van Slow Horses, de hoofdrol van detective Kat Donovan. Ashley Walters, bekend van Top Boy, en James Nesbitt voegen zich bij de cast. Nesbitt is geen onbekende in het Coben-universum; hij speelde eerder in de adaptatie van Stay Close. Andere bevestigde castleden zijn onder meer Sir Lenny Henry (Rings of Power), Steve Pemberton (Inside No. 9) en Jessica Plummer (EastEnders).
Het plot van Missing You draait om detective Kat Donovan, wiens verloofde Josh elf jaar geleden spoorloos verdween. Terwijl ze op een datingapp scrolt, ziet ze plotseling zijn gezicht, wat haar wereld volledig op zijn kop zet. Josh' hernieuwde aanwezigheid dwingt haar om zich opnieuw te verdiepen in de mysterieuze moord op haar vader en om lang begraven geheimen uit haar verleden op te graven.
Netflix omschrijft de serie als volgt: "Elf jaar geleden verdween Detective Kat Donovan's verloofde Josh – de liefde van haar leven – en ze heeft nooit meer iets van hem gehoord. Nu, terwijl ze door profielen op een datingapp bladert, ziet ze plotseling zijn gezicht en haar wereld explodeert opnieuw. Josh' terugkeer zal haar dwingen om weer in de mysterieuze moord op haar vader te duiken en lang begraven geheimen uit haar verleden te onthullen."
De productie van Missing You is momenteel in volle gang, met opnames op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Bolton, Manchester en de Liverpool City Region. Hoewel een officiële releasedatum nog niet is bevestigd, hintte Richard Armitage op een mogelijke release op 1 januari 2025, vergelijkbaar met het succes van de release van Fool Me Once op nieuwjaarsdag.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!