Prime Video kondigt nog vóór lancering al tweede seizoen aan van nieuwe thrillerserie

TV en Series
donderdag, 16 mei 2024 om 17:00
cross
Prime Video kondigde als onderdeel van hun upfront-presentatie van afgelopen week de teaservideo aan voor de nieuwe thrillerserie Cross, die nog voor de release al zeker is van een tweede seizoen. Cross, een complexe, verdraaide en zenuwslopende thriller, is gecreëerd door Ben Watkins en gebaseerd op de personages uit de bestseller Alex Cross-boekenreeks van James Patterson. Aldis Hodge schittert als Alex Cross in de hoofdrol.
Alex Cross is een detective en forensisch psycholoog die in staat is om in de psyche van moordenaars en hun slachtoffers te graven, om zo de daders te identificeren en uiteindelijk te vangen. Aldis Hodge schittert als het titelpersonage en dient ook als producent van de serie. Cross wordt ook vertolkt door Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford, en Ryan Eggold.
Bij de cast van het nu al aangekondigde tweede seizoen voegen zich Wes Chatham (The Expanse, Ahsoka), Matthew Lillard (Five Nights at Freddy's), en Jeanine Mason (Grey's Anatomy); Johnny Ray Gill (Underground) zal een vaste rol krijgen. Het eerste seizoen van Cross zal later dit jaar exclusief op Prime Video te zien zijn.
"Het tot leven brengen van James Pattersons meest iconische literaire personage voor onze wereldwijde Prime Video-klanten was een droom die uitkwam, en we kunnen niet wachten tot iedereen Aldis Hodge's dynamische vertolking als Cross ziet," zei Vernon Sanders, hoofd televisie van Amazon MGM Studios.
"Een seizoen 2 krijgen voordat ons eerste seizoen zelfs maar uitkomt, is een enorme getuigenis en blijk van vertrouwen in het geweldige werk dat ons team tot nu toe heeft geleverd. Het is ook het directe resultaat van de onvoorwaardelijke steun die aan ons is verleend door Prime Video en onze producerende partners bij Paramount TV Studios, Skydance en James Patterson Entertainment,” zegt Ben Watkins, bedenker en showrunner van Cross.“Ik ben dankbaar voor dit alles en kan niet wachten om het nog groter en beter aan te pakken."
Prime Video heeft niet bekend gemaakt wanneer de serie te zien zal zijn. Houdt onze website in de gaten voor verdere updates rondom Cross. Bekijk hieronder de officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!