Prime Video vernieuwt hitserie 'The Boys' voor een vijfde seizoen

Films
woensdag, 15 mei 2024 om 11:00
mmolys9xrzxssagzslbhg5aeq0u
Prime Video heeft tijdens zijn Upfronts-presentatie aangekondigd dat de met een Emmy bekroonde hitserie The Boys vernieuwd is voor een vijfde seizoen. Het vierde seizoen van The Boys zal op 13 juni 2024 in première gaan met drie afleveringen, gevolgd door een nieuwe aflevering elke week, eindigend met de epische seizoensfinale op donderdag 18 juli.
The Boys is een onbeschaamde en gedurfde serie die seizoen na seizoen onze klanten over de hele wereld blijft boeien door telkens weer de culturele stof te doordringen," zei Vernon Sanders, hoofd televisie bij Amazon MGM Studios. "We zijn trots op deze serie die is uitgegroeid tot een wereldwijde franchise, en we zijn verheugd dat Eric Kripke en het creatieve team meer boeiende verhalen hebben voor alle trouwe fans."
"Sinds de première zijn toegewijde fans over de hele wereld mee geweest met The Boys voor deze onbeschaamd wilde rit," zegt Katherine Pope, President van Sony Pictures Television Studios, "en we zijn ongelooflijk trots op onze producenten, schrijvers, cast en crew die deze geniale waanzin tot leven brengen. Nu, met een vijfde hoofdstuk van hun verhaal, kunnen we niet wachten om te zien waar Eric Kripke en The Boys hierna naartoe gaan."
In het vierde seizoen staat de wereld op de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichter dan ooit bij het Oval Office, onder de gespierde duim van Homelander. Butcher, met nog maar enkele maanden te leven, heeft Becca's zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. De rest van het team is zijn leugens zat. Met de inzet hoger dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!