Prime Video deelt langverwachte trailer van tweede seizoen 'The Rings of Power'

TV en Series
dinsdag, 14 mei 2024 om 16:00
59iqpytxeiq1skipbsocunvgizv
Amazon Prime heeft de langverwachte trailer van het tweede seizoen van The Rings of Power gedeeld. Hoewel het eerste seizoen gemengde kritieken kreeg, blijft de streamingdienst vertrouwen houden in de franchise, en het tweede seizoen lijkt de critici enigszins te temperen aangezien de trailer weer veelbelovend is!
In het tweede seizoen van The Rings of Power moet de duistere heer Sauron, verstoten door Galadriel, vertrouwen op zijn eigen slinksheid om zijn kracht weer op te bouwen. De creatie van de Rings of Power stelt hem in staat om alle volkeren van Middle Earth te binden aan zijn sinistere wil. Voortbouwend op seizoen één, dompelt het nieuwe seizoen zelfs de meest geliefde personages onder de duisternis.
Elfen en dwergen, orcs en mensen, tovenaars en Harfoots zullen hun plaats moeten vinden in een wereld die op de rand van onheil komt te staan. Terwijl vriendschappen onder druk komen te staan en koninkrijken uiteen vallen, moeten ze vechten om vast te houden aan wat voor hen het allerbelangrijkst is... elkaar.
Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt geproduceerd door showrunners en uitvoerende producenten J.D. Payne & Patrick McKay. Ze worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill en Gennifer Hutchison.
Hoewel de serie gemengde kritieken kreeg werd The Rings of Power massaal bekeken en is – ondanks het enorme succes van Fallout – nog altijd de meest gestreamde serie op Prime Video. Het nieuwe seizoen van The Rings of Power is vanaf 29 augustus te zien. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Het eerste seizoen eindigde met enkele intense cliffhangers: de ware identiteit van Halbrand werd onthuld, er werd een Balrog onder Khazad-dûm ontdekt, en Celebrimbor smeedde de eerste drie Ringen. Deze intrigerende ontwikkelingen openen de deur naar verhalen die zich over meerdere seizoenen kunnen ontvouwen, waarbij de toon van de serie lijkt te verschuiven naar een duisterdere sfeer, zoals wordt bevestigd door de eerste trailer. Er wordt zelfs gefluisterd dat Tom Bombadil, een geliefd personage uit de boeken, mogelijk zijn opwachting zal maken.
Het tweede seizoen moet nog uitkomen maar Showrunners Patrick McKay en JD Payne zijn volgens THR.com al volop bezig met de planning van het derde seizoen. Deze stap komt nadat het duo een driejarige overeenkomst heeft ondertekend met Amazon MGM Studios, wat heeft geleid tot de oprichting van het productiebedrijf 10:40 PM Productions.
Voor verdere updates uit Middle-Earth houdt onze website goed in de gaten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!