HBO bereidt zich voor op seizoen twee van 'House of the Dragon' met een gloednieuwe trailer

TV en Series
dinsdag, 14 mei 2024 om 18:00
fabien frankel ewan mitchell
HBO heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende tweede seizoen van de hitserie House of the Dragon. De spin-off van Game of Thrones belooft deze zomer terug te keren en intenser te worden dan ooit tevoren.
Bij de release van het langverwachte tweede seizoen van House of the Dragon kunnen kijkers een meeslepend vervolg verwachten op de Fire and Blood-saga, waarin de complexe geschiedenis van de Targaryen-koningen vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones wordt verkend. Het nieuwe seizoen, geïnspireerd op het iconische werk van George R.R. Martin, belooft epische drakengevechten, de introductie van nieuwe personages en een verhaallijn doordrenkt van politieke intriges en machtsstrijd.
Helaas moeten fans van House of the Dragon het doen met slechts acht afleveringen in plaats van de tien van het eerste seizoen. Het uiteindelijke plan is echter om de serie uit te breiden naar vier of meer seizoenen, zodat het diepgaande verhaal van het Targaryen-erfgoed volledig tot zijn recht kan komen. Zonder ook maar íets te spoilen kunnen we wel alvast onthullen dat de eerste of tweede aflevering een van de heftigste scènes uit de boeken zal bevatten, waarbij het volgens sommige fans zelfs de intensiteit overtreft van de beruchte Red Wedding uit Game of Thrones.
In de spin-off serie schitteren onder andere Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish en Jefferson Hall. Laatstgenoemde liet ons eerder dit jaar tijdens Rotterdam Comic Film & Manga Fest al weten wat we kunnen verwachten van het tweede seizoen. Benieuwd naar zijn antwoord? Het hele interview lees je binnenkort bij ons op de website!
Het tweede seizoen van House of the Dragon gaat vanaf 17 juni van start op HBO Max. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!