Nexon werkt aan MMORPG binnen het Game of Thrones-universum

Games
zondag, 28 april 2024 om 20:00
1oicoqa7bgyyohdvrpi2ir1cbmh
Er wordt gewerkt aan een Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) binnen het Game of Thrones-universum, zo meld Radiant Intelligence vandaag. Nexon, bekend van The Finals en Warhaven, werkt aan deze game die zich zal afspelen in het Noorden van Westeros. Speelbare locaties zijn onder andere The Wall en Winterfell.
De game speelt zich naar verluidt af tijdens seizoen 4 of 5 van de HBO-serie. Roose Bolton is nog altijd The Warden of the North, terwijl Jon Snow en Sam Tarly nog steeds bij The Wall bivakkeren. Hoewel het mogelijk is dat andere koninkrijken en gebieden in het spel zullen voorkomen, is er momenteel alleen informatie beschikbaar over het Noorden.
Spelers kunnen andere bekende gezichten uit Westeros tegenkomen, maar het is nog niet bekend wie deze zullen zijn. Bovendien keren de acteurs uit de serie niet terug om hun stemmen te verlenen aan de personages in de game. In plaats daarvan zal de game een volledig nieuwe stemmencast hebben die probeert vergelijkbaar te klinken met de acteurs uit de serie.
De game, die nog geen titel heeft, zal een online verhaalmodus bevatten waarbij spelers kunnen kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage. Het niet gekozen personage zal op een andere manier een rol spelen in de game, vergelijkbaar met games zoals Mass Effect: Andromeda. Het zal in ieder geval een nieuw personage zijn in de wereld van Westeros waarbij je als speler typische taken uitvoert die kenmerkend zijn voor een MMORPG.
Hoewel de beschikbare informatie doet denken aan games zoals The Elder Scrolls Online, zijn er nog niet genoeg details om precies te kunnen zeggen wat de game verder inhoudt, afgezien van wat al genoemd is.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!