HBO maakt cast van nieuwe Game of Thrones spin-off 'The Hedge Knight' bekend

TV en Series
vrijdag, 05 april 2024 om 22:00
2dyvobktxsfxjdjwcznjb2ltdlv
HBO heeft de eerste castleden aangekondigd voor de langverwachte spin-off van de populaire serie Game of Thrones. Deze nieuwe serie, getiteld A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, speelt zich ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af.
A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight neemt ons mee naar een tijd waarin de Targaryen-lijn nog steeds de macht over de IJzeren Troon heeft en de herinnering aan de laatste draak nog vers in het geheugen ligt.
De serie volgt de avonturen van twee onwaarschijnlijke helden: Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg. Ser Duncan, gespeeld door Peter Claffey, wordt neergezet als een jonge, naïeve maar moedige ridder. Hij wordt vergezeld door Egg, gespeeld door Dexter Sol Ansell, een kleine maar vastberaden schildknaap. Samen zwerven ze door Westeros en worden ze geconfronteerd met grote lotsbestemmingen, machtige vijanden en gevaarlijke avonturen.
Het creatieve team achter de serie belooft ook veel goeds. Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat niemand minder dan de Britse regisseur Harry Bradbeer achter de camera in de regiestoel zal kruipen. De regisseur schudde eerder al succesvolle series als Fleabag en Killing Eve uit zijn mouw.
Helaas is het nog even wachten op de nieuwe Game of Thrones spin-off: de serie staat gepland voor 2025. Gelukkig kunnen we vanaf aankomende zomer wel aan de slag met het langverwachte tweede seizoen van House of the Dragon dat nog intenser wordt en waarbij de eerste aflevering al behoorlijk de toon zal zetten.
Voor meer updates uit de wereld van Westeros houd onze website goed in de gaten. Binnenkort publiceren we een uitgebreid interview met Jefferson Hall, die in House of the Dragon een dubbelrol speelt als Tyland and Jason Lannister.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!