Actiefilm 'Road House' met Jake Gyllenhaal en Conor McGregor krijgt een vervolg op Prime Video

Films
woensdag, 15 mei 2024 om 14:30
4ugtbgxbvhcu03dmee7a8vcncfe
Prime Video heeft officieel bekendgemaakt dat er een vervolg komt op de bikkelharde film Road House, waarin Jake Gyllenhaal opnieuw de hoofdrol zal spelen als Dalton. De oorspronkelijke film, een moderne herinterpretatie van de gelijknamige film uit 1989 met Patrick Swayze, debuteerde op Prime Video op 21 maart en heeft sindsdien bijna 80 miljoen kijkers wereldwijd verzameld.
In Road House volgen we het verhaal van Dalton, een voormalig UFC-vechter die probeert te ontsnappen aan zijn duistere verleden. Dalton bevindt zich aan de rand van de maatschappij, vertrouwend op zijn beruchte reputatie, tot hij wordt opgemerkt door Frankie (Williams), de eigenaar van een wegrestaurant in de Florida Keys. Ze huurt Dalton in als haar nieuwe uitsmijter in de hoop een gewelddadige bende, die werkt voor misdaadbaas Brandt (Magnussen), te stoppen en haar geliefde bar te redden.
De film vestigde een aantal indrukwekkende records voor Prime Video. Het bereikte meer dan 50 miljoen kijkers wereldwijd in de eerste twee weekenden na de release, waardoor het de meest bekeken filmdebuut ooit was, geproduceerd door Amazon MGM Studios.
Road House, geregisseerd door Doug Liman, bevat een indrukwekkende cast, waaronder Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Austin Post, Conor McGregor, Lukas Gage, Arturo Castro, B.K. Cannon, Beau Knapp, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Catfish Jean, Kevin Carroll, Travis Van Winkle en Hannah Lanier.
Hoewel details over het vervolg schaars zijn, blijft de aankondiging van het nieuwe hoofdstuk in de Road House-saga een aangename verrassing. Wanneer het vervolg op Road House te zien zal zijn, blijft nog even onduidelijk. Gezien de verse aankondiging is het aannemelijk dat we nog wel even geduld moeten hebben.
Road House is nu te zien op Prime Video. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!