LEGO doet Lord of the Rings-fans watertanden met onthulling van Barad-dûr-set

Overig
woensdag, 15 mei 2024 om 13:00
lordoftherings
De langverwachte Barad-dûr LEGO-set verschijnt op 1 juni en de eerste beelden zijn zojuist naar buiten gebracht. Fans van Lord of the Rings kijken al maanden uit naar de epische LEGO Icons-set en LEGO stelt niet teleur. Behalve dan wat betreft de prijs, die is namelijk met $459,99 behoorlijk aan de hoge kant.
Een LEGO Lord of the Rings-set zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de iconische personages. Fans kunnen zich verheugen op maar liefst 10 minifiguren, waaronder Sauron, de Mouth of Sauron, Nazgul, Frodo, Sam, Gollum, en een aantal bruine en groene orcs.
De Barad-dûr set telt een indrukwekkende 5471 LEGO-stukjes en zal op 1 juni 2024 wereldwijd beschikbaar zijn. Met zijn gedetailleerde ontwerp en uitgebreide cast van personages, biedt deze set een eerbetoon aan de tijdloze saga van goed tegen kwaad in een van de meest geliefde fantasiewerelden aller tijden. Of je nu een fervent LEGO-verzamelaar bent of een liefhebber van Tolkiens meesterwerk, de Barad-dûr set belooft een must-have toevoeging te worden voor alle Lord of the Rings-fans.
Lord of the Rings-fans hebben de laatste tijd veel om naar uit te kijken. Zo werd vorige week nog een nieuwe film aangekondigd in het LotR-universum gecreëerd door Peter Jackson. The Hunt for Gollum, met Andy Serkis die terugkeert als het iconische personage en tevens de film zal regisseren met Peter Jackson aan boord als producent.
Amazon Prime Video heeft gisteren de trailer van het tweede seizoen van The Rings of Power vrijgegeven en later dit jaar verschijnt dan ook nog eens de bioscoopfilm The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim waarvan zeer binnenkort de eerste beelden te zien krijgen. Angel Studios doet ook een duit in het zakje en werkt aan een biografische film over de bedenker van de epische fantasy-franchise J.R.R. Tolkien en zijn band met een andere fantasylegende C.S. Lewis.
Voor meer updates uit Midden-Aarde houd onze website goed in de gaten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!