Prime Video kondigt live-action 'Totally Spies!'-serie aan met Will Ferrell als uitvoerend producent

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 18:00
gbmn2y9dqm6xkeev1kd8gkglln
Prime Video heeft officieel aangekondigd dat er een live-actionserie gebaseerd op Totally Spies! in ontwikkeling is. Deze aankondiging komt op het moment dat de originele animatieserie, die in 2001 voor het eerst werd uitgezonden, zijn zevende seizoen viert. De nieuwe serie wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, met Will Ferrell als uitvoerend producent.
De originele Totally Spies!-serie, gecreëerd door Vincent Chalvon-Demersay en David Michel, was een enorm succes en liep van 2001 tot 2015, met meer dan 200 afleveringen. Het verhaal volgt de avonturen van drie tieners, Clover, Alex en Sam, die naast hun dagelijkse leven als middelbare scholieren ook werken als internationale spionnen. De serie staat bekend om zijn thema’s van vriendschap, girlpower en de balans tussen een normaal tienerleven en spannende spionagemissies.
De nieuwe live-actionserie is gericht op een jongvolwassen publiek en zal Clover, Alex en Sam, de drie hoofdpersonages, volgen terwijl ze proberen hun leven als eerstejaarsstudenten te combineren met hun werk als internationale spionnen.
De aankondiging van deze live-action adaptatie komt op een interessant moment, vooral gezien het mislukken van een soortgelijk project, namelijk de live-action versie van The Powerpuff Girls die uiteindelijk niet doorging. Deze serie werd vaak vergeleken met Totally Spies! vanwege hun gelijkenissen en de tijdsperiode van uitzenden. De live-action The Powerpuff Girls kampte met productiemoeilijkheden en negatieve feedback na het uitlekken van het script, wat uiteindelijk leidde tot de annulering van het project.
Met de nieuwe Totally Spies!-serie heeft Amazon een unieke kans om een groot publiek aan te trekken, zowel oude fans van de originele animatieserie als nieuwe kijkers die geïnteresseerd zijn in de spannende avonturen van Clover, Alex en Sam.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!