Emma Roberts schittert als NASA-astronaut in de nieuwe komische avonturenfilm 'Space Cadet'

Trailers
donderdag, 13 juni 2024 om 21:00
uxa3g6slqyuuc6eueuursdohbh6
Emma Roberts, bekend van haar rollen in onder andere American Horror Story en Scream Queens, keert terug naar haar comedy-roots met de nieuwe film Space Cadet. De eerste officiële trailer van deze komische ruimte-avonturenfilm is zojuist vrijgegeven. De film, geregisseerd door Liz Garcia, zal vanaf 4 juli te zien zijn op Prime Video.
In Space Cadet speelt Roberts de rol van Rex, een vrolijke feestganger uit Florida die onverwachts de hoop van het NASA-ruimteprogramma wordt. Na een bizarre samenloop van omstandigheden belandt ze in een trainingsprogramma met andere kandidaten die misschien een indrukwekkender CV hebben, maar niet kunnen tippen aan haar intelligentie, vastberadenheid en moed.
Emma Roberts vertelde aan Cosmopolitan: "Dit is een van mijn favoriete scripts die ik ooit heb gelezen! Het deed me denken aan Legally Blonde en Private Benjamin. Regisseur Liz Garcia is iemand met wie ik al heel lang wilde samenwerken. Ze schreef het personage Rex om mensen te inspireren hun dromen na te jagen, en ik was enthousiast om dat tot leven te brengen. Dit is een feel-good film met veel humor, en dat is precies wat ik nu wil zien!"
Naast Roberts maken ook Poppy Liu, Gabrielle Union, Tom Hopper, Desi Lydic, Kuhoo Verma, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards en Joshua Harto hun opwachting in de film. De productie wordt verzorgd door Stampede Ventures, met Prime Video als internationale distributeur.
Space Cadet is vanaf 4 juli te streamen op Prime Video, bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!