'A Family Affair' op Netflix: Alles over de nieuwe komediefilm met Nicole Kidman en Zac Efron

Films
vrijdag, 28 juni 2024 om 11:15
oxwe2lkpwbokqtdylsp9lnwiiee
Volgende week vrijdag gaat de nieuwe romantische komediefilm A Family Affair, geregisseerd door Richard LaGravenese, in première op Netflix. Met een sterrencast bestaande uit Zac Efron, Nicole Kidman en Joey King, richt de film zich op de verrassende en ongemakkelijke situaties die zich voordoen binnen een familie.
Het verhaal van A Family Affair draait om Zara (Joey King), die haar moeder Brooke (Nicole Kidman) betrapt in een intieme situatie met haar voormalige baas, de filmster Chris Cole (Zac Efron). Deze onverwachte ontdekking zet een reeks komische en ongemakkelijke gebeurtenissen in gang die de relaties tussen de personages op de proef stellen.
Nicole Kidman speelt Brooke Harwood, een schrijfster die een romance begint met Chris Cole, Zara's voormalige baas. Zac Efron, bekend van zijn rollen in High School Musical en The Greatest Showman, speelt de charmante maar ietwat arrogante filmster Chris Cole. De twee Hollywood-sterren zijn geen vreemden voor elkaar; ze speelden eerder samen al een koppel in de film The Paperboy.
Naast Kidman, Efron en King schitteren ook Liza Koshy en Oscar-winnares Kathy Bates in de film. Koshy speelt Eugenie, Zara's beste vriendin. Bates speelt Leila, de scherpzinnige schoonmoeder van Brooke en een bron van wijsheid voor de familie.
De film belooft een verfrissende kijk op familie- en liefdesrelaties te bieden, doorspekt met humor en emotie. De film onderzoekt de uitdagingen van verschillende levensfasen en hoe deze de personages beïnvloeden. Met een sterke cast en een regisseur die een persoonlijke connectie heeft met het verhaal, lijkt A Family Affair een must-see te worden voor fans van komedie en drama.
Bekijk hieronder de officiële trailer van de nieuwe romantische komediefilm. A Family Affair is vanaf 28 juni te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!