Netflix komt binnenkort met de ontroerende Spaanstalige dramafilm 'Goyo'

Films
vrijdag, 28 juni 2024 om 12:15
goyo 20231120 sc 0195 r
Op 5 juli 2024 komt Netflix met de nieuwe Argentijnse dramafilm Goyo, geregisseerd en geschreven door Marcos Carnevale (Up for Love, Elsa & Fred). De nieuwe film werpt een ontroerende blik op liefde door de ogen van een autistische museumgids en een gedesillusioneerde beveiligingsbeambte.
Goyo vertelt het verhaal van Goyo, een autistische man die werkt als gids in het Nationaal Museum in Buenos Aires. Goyo, gespeeld door Nicolás Furtado (El marginal, Perdida), heeft een diepe passie voor de kunst van Van Gogh en leidt een goed gestructureerd leven dat volledig in het teken staat van zijn werk en routines. Zijn leven verandert drastisch met de komst van Eva, een nieuwe beveiligingsbeambte, vertolkt door Nancy Dupláa (Wild Days, The Man of Your Dreams). Eva is teleurgesteld in de liefde na een mislukt huwelijk en worstelt met haar gevoelens.
De film verkent hoe de ontmoeting tussen Goyo en Eva leidt tot een bijzondere band. Ondanks hun verschillende achtergronden en persoonlijke uitdagingen, vinden ze troost en begrip bij elkaar. Door deze onverwachte connectie leren ze niet alleen zichzelf beter kennen, maar ontdekken ze ook een nieuwe manier van liefhebben.
Goyo wordt geproduceerd door Kuarzo Entertainment Argentina en Leyenda, en valt op door de zorgvuldige en respectvolle benadering van het thema autisme. Voor liefhebbers van films zoals Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, Rain Man en The Shape of Water, zal Goyo ongetwijfeld een gevoelige snaar raken
Vanaf 5 juli 2024 is Goyo te streamen op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!