Een onschuldig uitstapje gaat hélemaal fout in de nieuwe Nederlandse komediefilm 'The Dadchelor'

Films
vrijdag, 28 juni 2024 om 10:15
the dadchelor st 17 jpg sd high
De officiële trailer voor de nieuwe Nederlandse komedie The Dadchelor is zojuist onthuld. De film, geregisseerd door Jon Karthaus, bekend van films als Costa!! en Bon Bini Holland 2, staat gepland voor release op 15 augustus.
The Dadchelor volgt het verhaal van Mark, een aanstaande vader die zijn verantwoordelijkheden iets te serieus neemt. Zijn vrouw dreigt hem te verlaten omdat ze hem te saai vindt. Zijn vrienden Bob, Eric en Rascha besluiten om Mark te verrassen met een "Dadchelor"-weekend in Perugia. Wat begint als een onschuldig uitstapje, verandert al snel in een chaotisch avontuur wanneer het geplande activiteitenprogramma uit de hand loopt en de groep oog in oog komt te staan met de Italiaanse onderwereld.
De cast bestaat uit Steef de Bot, bekend van Vliegende Hollanders, in de rol van Mark. Zijn vrienden worden vertolkt door André Dongelmans (De Luizenmoeder), Kiki van Deursen (Smeris) en Oscar Aerts (Costa!!). Deze sterke cast wordt verder aangevuld met Jennifer Hoffman, Michiel Romeyn, Pepijn Schoneveld, Matteo Simoni en de Italiaanse actrice Desirée Popper in belangrijke bijrollen.
Het scenario voor The Dadchelor is geschreven door Jon Karthaus in samenwerking met Kay Greidanus, Lisa Zweerman en Steef de Bot. Dit team werkte eerder samen aan de succesvolle komedie Fijn Weekend uit 2023. De productie van de film is in handen van Daan van den Nouweland van Johnnywood Film & Streaming, die ook Fijn Weekend produceerde.
The Dadchelor draait vanaf 15 augustus in de bioscoop. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!