Paramount+ heeft de eerste aflevering van 'Knuckles' gratis online gezet

TV en Series
maandag, 29 april 2024 om 18:30
fxyudab9lgabuqgh0rimemvqrom
Hoewel we in Nederland de Sonic spin-off Knuckles nog niet kunnen zien, heeft Paramount+ ons wel alvast lekker weten te maken door de eerste aflevering van de serie gratis beschikbaar te stellen op YouTube.
In de spin-off zien we Idris Elba opnieuw schitteren in zijn rol als Knuckles, maar dit keer als mentor van het personage Wade, gespeeld door Adam Pally. De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van de films Sonic the Hedgehog 2 en Sonic the Hedgehog 3, en volgt Knuckles terwijl hij hulpsheriff Wade Whipple onde zijn hoede neemt.
Het verhaal begint met Knuckles die worstelt om zich aan te passen aan het leven op aarde. Na het advies van Sonic om zich thuis te voelen iets te serieus te nemen, belandt Knuckles zelfs in de problemen. Al snel neemt zijn avontuur een wending wanneer hij besluit om de handen ineen te slaan met hulpsheriff Wade. Hun reis leidt hen naar een bowlingtoernooi in Reno, Nevada, waar Wades vervreemde vader aan meedoet.
Maar het avontuur is niet zonder obstakels. Tijdens hun reis worden ze op de hielen gezeten door twee corrupte G.U.N.-agenten, Mason en Willoughby, die vastbesloten zijn om Knuckles te vangen en te verkopen aan een mysterieuze koper, een voormalige handlanger van Dr. Robotnik.
Gelukkig staat Knuckles er niet alleen voor. Hij weet Wade te beschermen en te begeleiden terwijl ze samen de uitdagingen van hun avontuur trotseren. Ondertussen wordt Wade geconfronteerd met zijn eigen demonen, waaronder verlatingsangst als gevolg van de afwezigheid van zijn vader.
Knuckles is een spannend avontuur vol actie, humor en hartverwarmende momenten. Met een sterrencast, waaronder de getalenteerde Idris Elba en Adam Pally, staat deze serie garant voor uren kijkplezier voor zowel Sonic-fans als nieuwkomers in het Sonic-universum.
Wanneer de serie naar Nederland komt is nog niet duidelijk, maar naar verwachting zal deze te zien zijn op SkyShowtime. Bekijk hieronder de eerste aflevering van Knuckles.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!