Langverwachte derde seizoen van hitserie FROM heeft eerste teaser te pakken

TV en Series
dinsdag, 30 april 2024 om 8:00
mpkgil3yfcyhclmbvawtzipuljk
MGM+ heeft de eerste teaser vrijgegeven voor het langverwachte derde seizoen van de populaire horrorserie FROM. De Amerikaanse streamingdienst heeft ons een glimp laten zien van het langverwachte vervolg, met de enorme cliffhanger van seizoen twee nog vers in ons geheugen.
De serie neemt ons mee naar een angstaanjagend stadje dat iedereen die het betreedt gevangen houdt. Terwijl de inwoners tegen wil en dank proberen om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg te vinden, moeten ze ook de dreigingen van het omliggende bos trotseren - inclusief angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen wanneer de zon ondergaat.
Seizoen twee onderzoekt hoe ver de bewoners van deze nachtmerrieachtige plek bereid zijn te gaan om antwoorden te vinden, zelfs als er ijzingwekkende nieuwe bedreigingen voor hun veiligheid - en hun geestelijke gezondheid - beginnen op te duiken.
Harold Perrineau, bekend van zijn rol in Lost, speelt een van de hoofdrollen als sheriff Boyd Stevens. Daarnaast zien we onder andere Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey en David Alpay in de rollen van Tabitha, Jim en Jade Matthews.
Het eerste seizoen van de serie is momenteel beschikbaar op Netflix, maar het lijkt voorlopig onwaarschijnlijk dat het tweede seizoen ook op de streamingdienst zal verschijnen. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Star Channel, en het is aannemelijk dat het derde seizoen daar ook te zien zal zijn, zij het misschien iets later.
Bekijk hieronder de eerste teaser van het langverwachte derde seizoen van FROM.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!