Disney deelt eerste verbluffende trailer van nieuwe Lion King-film 'Mufasa: The Lion King'

Films
maandag, 29 april 2024 om 16:00
mufasa
Disney heeft de officiële eerste trailer van de nieuwe Lion King-film Mufasa vrijgegeven, die in december in de bioscoop zal verschijnen. De film belooft het oorspronkelijke verhaal te verkennen van de geliefde koning van de Pride Lands, Mufasa, de vader van Simba.
In Mufasa: The Lion King wordt Rafiki ingezet om het verhaal van Mufasa over te brengen aan de jonge leeuwenwelp Kiara, dochter van Simba en Nala, terwijl Timon en Pumbaa hun kenmerkende humor toevoegen. Het verhaal wordt verteld via flashbacks en introduceert Mufasa als een weeswelp, verloren en alleen totdat hij een meelevende leeuw genaamd Taka ontmoet - de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. Deze toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang van een buitengewone groep buitenbeentjes die op zoek zijn naar hun lot.
Een mix van nieuwe en terugkerende castleden werd samengebracht om hun stemmen aan de film te geven, waaronder Aaron Pierre als Mufasa, Mads Mikkelsen als Kiros, Tiffany Boone als Sarabi, Seth Rogen als Pumbaa, Donald Glover als Simba, Beyoncé als Nala, en nog veel meer grote namen uit Hollywood die hun opwachting zullen maken.
De cast van The Lion King is er een om je klauwen bij af te likken! Mufasa: The Lion King combineert live-action filmtechnieken met fotorealistische computergegenereerde beelden. De film wordt geregisseerd door Barry Jenkins, geproduceerd door Adele Romanski & Mark Ceryak, en uitvoerend geproduceerd door Peter Tobyansen.
Mufasa: The Lion King draait naar verwachting vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de officiële teaser!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!