Opnames van vierde seizoen spannende Netflix-hitserie 'Outer Banks' officieel afgerond

TV en Series
vrijdag, 21 juni 2024 om 16:00
7dv1oqkelkapxb715idw7rwtzma
Het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie Outer Banks komt eraan. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de opnames officieel zijn afgerond. De serie, die haar debuut maakte in 2020, volgt een groep tieners, de Pogues, aan de kust van North Carolina terwijl zij regelmatig in conflict komen met de welgestelde vakantiegangers, de Kooks.
In een recente video kondigden verschillende hoofdrolspelers aan dat de opnames voor seizoen vier zijn afgerond. Ze lieten weten super enthousiast te zijn over het nieuwe seizoen en beloofden de fans dat ze hen heel snel weer zullen zien.
Hoewel deze aankondiging een belangrijke stap richting de afronding van seizoen vier markeert, moeten de nieuwe afleveringen nog door de postproductie voordat ze daadwerkelijk worden uitgezonden. Gezien de aard van de show, die minder zwaar leunt op speciale effecten, zal deze fase waarschijnlijk minder tijd in beslag nemen.
Het vierde seizoen belooft de jacht op Blackbeard's goud voort te zetten, en we kunnen ons voorbereiden op nieuwe avonturen en uitdagingen voor de groep. De showrunners, Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke, hebben laten weten dat de band tussen de vrienden centraal blijft staan in het verhaal, ondanks alle actie en avontuur.
Naast de vertrouwde gezichten zoals Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey en Jonathan Daviss, keren ook enkele nieuwe personages terug. Fiona Palomo is gepromoveerd tot een vaste rol als Sofia, terwijl nieuwe karakters zoals Chandler Groff (gespeeld door J. Anthony Crane), Dalia (Pollyanna McIntosh), Hollis Robinson (Brianna Brown), Lightner (Rigo Sanchez) en Ruthie (Mia Challis) hun opwachting maken.
Netflix nog geen officiële releasedatum geprikt voor het vervolg van Outer Banks maar de verwachting is dat de serie nog dít jaar verder zal gaan.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!