Romantische bioscoopkraker met Sydney Sweeney en Glen Powell komt naar Netflix

Films
vrijdag, 21 juni 2024 om 9:00
1pkbhxxdeejw8c5bc7t3cn7jz9g
Vanaf 18 juli kunnen Netflix-abonnees genieten van de romantische komedie Anyone but You. De film, geregisseerd door Will Gluck, is losjes gebaseerd op William Shakespeare's Much Ado About Nothing. Met hoofdrollen voor Sydney Sweeney en Glen Powell, en een indrukwekkende ondersteunende cast, biedt deze bioscoopfilm van vorig jaar een mix van humor, romantiek en drama.
Het verhaal draait om Bea (Sydney Sweeney), een rechtenstudent aan Boston University, en Ben (Glen Powell), een medewerker van Goldman Sachs. Ze ontmoeten elkaar toevallig in een koffiebar en voelen onmiddellijk een klik. Na een gezellige dag samen, eindigen ze de nacht op Ben's bank. Bea vertrekt de volgende ochtend zonder Ben wakker te maken, maar keert snel terug om te horen hoe Ben haar beledigt tegen zijn vriend Pete. Bea, gekwetst door zijn woorden, vertrekt opnieuw.
Zes maanden later kruisen hun paden opnieuw wanneer Bea’s zus, Halle, begint te daten met Pete’s zus, Claudia. Terwijl Bea en Ben elkaar de schuld geven van hun mislukte date, worden Halle en Claudia verloofd en plannen hun huwelijk in Sydney. Bea en Ben moeten noodgedwongen samen verblijven in het ouderlijk huis van Claudia en Pete, wat leidt tot de nodige spanningen.
De opnames van Anyone but You begonnen in februari 2023 in New South Wales. Ondanks enkele productie-uitdagingen, zoals een bijna-mislukte helikopterstunt, werd de film succesvol afgerond. De film ging in première op 11 december 2023 en na een succesvolle bioscooprelease, met een wereldwijde opbrengst van $220 miljoen, is de film vanaf 18 juli te streamen op Netflix.
Hoewel Anyone but You gemengde recensies kreeg van critici, prees het publiek de chemie tussen Sweeney en Powell. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van 54%, terwijl Metacritic een score van 52 uit 100 geeft. Publieksonderzoeken, zoals CinemaScore, gaven de film een B+ en PostTrak meldde een gemiddelde score van vier uit vijf sterren.
Anyone but You is vanaf 18 juli te zien op Netflix, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!