Oogstrelende Netflix-docuserie met de stem van Oscarwinnares Kate Blanchett nu te zien

TV en Series
woensdag, 17 april 2024 om 9:00
our living world e2 00 40 21 13jpg
Vanaf vandaag kunnen Netflix-abonnees genieten van de nieuwe documentaireserie Our Living World. Deze serie, geproduceerd door het Emmy-winnende team achter Our Great National Park neemt kijkers mee op een adembenemende reis van de koude Arctische toendra tot aan de uitgestrekte wildernissen van Afrika en verder.
De serie laat zien hoe de levens van dieren, zoals rendieren in het Arctisch gebied en nijlpaarden in Botswana, met elkaar verbonden zijn, ondanks hun grote fysieke afstand. Hun overleving hangt af van een complex netwerk van verbindingen dat onze planeet in staat stelt om het leven te onderhouden.
Een bijzondere toevoeging aan de serie is de betoverende vertelstem van Academy Award-winnares Cate Blanchett. Uitvoerend producent James Honeyborne vertelde aan Netflix dat Blanchett een natuurlijke affiniteit heeft met het onderwerp en veel weet over ecologie, mede door haar ervaring als imker.
Our Living World bestaat uit vier delen en onthult de verbazingwekkende verbanden tussen verschillende ecosystemen en de diversiteit aan planten en dieren op onze planeet. Van de ongerepte wildernissen van Angola tot aan de weelderige landschappen van Nieuw-Zeeland biedt de serie een uniek perspectief op de natuurlijke wereld.
De serie is vanaf 17 april te zien op Netflix en zal kijkers inspireren en informeren over de kostbare schatten van onze levende planeet. Bekijk hieronder de trailer van Our Living World.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!