Zack Snyder deelt meer details over Snyder-cut van Rebel Moon: "Wordt een waanzinnige rit"

Films
woensdag, 17 april 2024 om 11:00
rebel moon part two the scargiver n 00 23 40 05 r
Zack Snyder heeft onlangs meer inzicht gegeven in de langverwachte director's cuts van de films. Na het succes van Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, dat zijn debuut maakte op Netflix aan het einde van 2023, kijken fans reikhalzend uit naar het vervolg, Rebel Moon: Part Two — The Scargaver, dat gepland staat voor release aankomende vrijdag 19 april.
In een recent interview met Forbes heeft Snyder een tipje van de sluier opgelicht over de aankomende director's cuts, waarbij hij onthulde dat hoewel er nog geen harde datum is vastgesteld, deze waarschijnlijk ergens in augustus te zien zal zijn. Met het eerste deel van Rebel Moon dat een duur van 2 uur en 13 minuten heeft en het vervolg op 2 uur en 2 minuten, is het duidelijk dat de director's cuts van Snyder deze looptijden waarschijnlijk nog verder zullen verlengen.
In gesprek met ScreenRant laat Snyder weten dat de director's cut een “belachelijke, waanzinnige rit” wordt die “voor bepaalde mensen het beste van beide werelden zal zijn.” Bovendien suggereert Snyder's bewering dat "leeftijdsclassificatie geen probleem is" dat de director's cuts meer volwassen georiënteerde inhoud zullen bevatten in vergelijking met hun PG-13-tegenhangers.
Hoewel de details nog onder de pet blijven, is het waarschijnlijk dat dit zich zal manifesteren in intensere gewelds- en bloederige scènes, waardoor er een grimmiger randje ontstaat aan de toch al intense actiesequenties. Voor fans van het werk van Snyder is de director's cut synoniem geworden met zijn filmmakingsstijl, en biedt het een alternatieve, vaak uitgebreidere, versie van zijn bioscoopuitgaven.
Van de epische lengte van Zack Snyder's Justice League tot de aankomende uitgebreide edities van Rebel Moon, vertegenwoordigen Snyder's director's cuts een kans voor het publiek om dieper in zijn creatieve visie te duiken en zijn films in hun zuiverste vorm te ervaren. Rebel Moon: Part Two – The Scargiver is vanaf 19 april te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!