Nieuwe true crime Netflix-docuserie over een gruwelijke Spaanse chef-kok nu te zien

TV en Series
vrijdag, 10 mei 2024 om 8:00
el rey del cachopo n s1 e1 00 13 50 02
Netflix blijft een toevluchtsoord voor liefhebbers van true crime, en hun nieuwste aanwinst, Cooking Up Murder: Uncovering The Story of César Román, stelt niet teleur. De serie, die vanaf vandaag exclusief op Netflix te zien is, werpt een schijnwerper op het intrigerende en gruwelijke verhaal van César Román, alias "El Rey del Cachopo".
De docuserie, verdeeld over drie delen, duikt in de duistere wereld van deze Spaanse chef-kok, wiens leven en carrière een pad van bedrog en tragedie volgden. Román, een man van vele gezichten, wordt geconfronteerd met beschuldigingen van moord op zijn ex-vriendin, Heidi Paz.
Wat begon als een bloeiende carrière in de horeca eindigde in een spiraal van leugens, verraad en uiteindelijk moord. Van zijn opkomst als succesvolle ondernemer tot zijn val in een web van leugens, Cooking Up Murder onthult de schokkende waarheid achter de man die bekend stond als "El Rey del Cachopo".
De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en de makers hebben nauwgezet onderzoek gedaan naar de zaak Román. Door middel van interviews, getuigenissen en archiefmateriaal wordt het verhaal tot leven gebracht, waardoor kijkers een diepgaand inzicht krijgen in de complexiteit van de zaak en de personen die erbij betrokken zijn. De toevoeging van César Románs eigen stem, via interviews vanuit de gevangenis, voegt een intrigerend element toe aan het verhaal, waardoor kijkers een uniek inzicht krijgen in de gedachten van de man achter de misdaden.
Cooking Up Murder: Uncovering The Story of César Román is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!