Nieuwe trailer van 'House of the Dragon' seizoen twee onthult grootschalige confrontatie

TV en Series
donderdag, 21 maart 2024 om 16:20
ewan mitchell 65fc4f9a915d2
HBO heeft zojuist niet één maar drie gloednieuwe trailers vrijgegeven voor het aankomende tweede seizoen van de hitserie House of the Dragon. De langverwachte spin-off van Game of Thrones belooft deze zomer terug te keren met een acht afleveringen tellend seizoen dat intenser wordt dan ooit tevoren.
HBO deelde gisteren al nieuwe posters van het tweede seizoen waarbij duidelijk naar een confrontatie wordt verwezen tussen The Greens en The Blacks met de tekst “All Must Choose”. Ook de nieuwe trailer die vandaag eindelijk is onthuld laat duidelijk zien dat het nieuwe seizoen de kijker epische gevechten zal voorschotelen. De streamingdienst heeft naast de nieuwe trailer die de datum van 17 juni bevestigd ook nog twee andere trailers vrijgegeven: één voor Team Green en één voor Team Black.
Bij de release van House of the Dragon Seizoen 2 kunnen kijkers een meeslepend vervolg verwachten op de Fire and Blood-saga, waarin de complexe geschiedenis van de Targaryen-koningen vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones wordt verkend. Het nieuwe seizoen, geïnspireerd door het boek, belooft epische drakengevechten, de introductie van nieuwe personages en een verhaallijn doordrenkt van politieke intriges en machtsstrijd.
Helaas moeten fans van House of the Dragon het doen met slechts acht afleveringen in plaats van de tien van het eerste seizoen. Het uiteindelijke plan is echter om de serie uit te breiden naar vier of meer seizoenen, zodat het diepgaande Targaryen-erfgoed volledig tot zijn recht kan komen.
Doorgewinterde Game of Thrones-fans die George R.R. Martin's 'Fire and Blood' hebben gelezen, hebben een idee van hoe het verhaal van House of the Dragon zich zal ontvouwen. De eerste twee aflevering van het nieuwe seizoen beloven al een van de meest intense scènes uit het verhaal te bevatten, waarbij het conflict tussen The Greens en The Blacks verder escaleert na de moord op Lucerys Velaryon.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!