Nieuwe trailer van tweede seizoen 'That '90s Show' zit bomvol met bekende gezichten

TV en Series
woensdag, 05 juni 2024 om 11:15
90show 205 unit 00967rc
De nostalgie van de jaren negentig komt opnieuw tot leven met de terugkeer van That '90s Show. Netflix heeft de eerste officiële trailer gedeeld van het tweede seizoen, die weer vol staat met de kenmerkende humor en drama die de dynamiek van de originele serie, That '70s Show, eer aandoet.
Het einde van seizoen 1 liet ons achter met een onopgelost liefdesdrama tussen Leia (Callie Haverda), Nate (Maxwell Acee Donovan) en Jay (Mace Coronel). In de trailer zien we hoe de bijna-kus tussen Leia en Nate niet geheim blijft, ondanks hun pogingen om dit te verbergen.
Wanneer Leia terugkeert naar het huis van haar grootouders voor de zomer van 1996, worden deze gevoelens blootgelegd, wat leidt tot spanningen en conflicten binnen de vriendengroep. Jay en Nikki (Sam Morelos) moeten de gevolgen onder ogen zien, wat de relaties en vriendschappen op scherp zet.
Naast het liefdesdrama belooft het tweede seizoen ook weer de hilarische capriolen van de Forman-familie. Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) nemen de taak op zich om hun kleindochter rijles te geven, wat uiteraard niet zonder slag of stoot verloopt. Daarnaast zien we Leia solliciteren voor een baan die een totale metamorfose vereist, inclusief een ontmoeting met Mitch Miller (Seth Green), een oude rivaal van haar vader.
Bekende gezichten uit That '70s Show maken hun opwachting in seizoen 2. Bob (Don Stark) is terug en hij verhuist naar het huis tegenover dat van de Formans, tot grote ergernis van Red. Naast Bob zien we ook gastrollen van onder andere Andrea Anders, Will Forte, Lisa Loeb, Carmen Electra en Kevin Smith.
Helaas zullen Mila Kunis en Ashton Kutcher niet terugkeren in hun rollen als Jackie Burkhart en Michael Kelso. Kunis bevestigde dat zij en haar man Kutcher hun bijdragen hebben geleverd met de introductie van hun zoon in het eerste seizoen.
Een opmerkelijke afwezige blijft Steven Hyde (Danny Masterson), wiens juridische problemen ervoor zorgen dat zijn personage volledig ontbreekt in de nieuwe serie. Masterson werd in 2020 aangeklaagd voor het verkrachten van drie vrouwen en werd uiteindelijk veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf.
De nieuwe afleveringen van seizoen 2 zullen vanaf 27 juni te zien zijn, met het vervolg op 24 oktober. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!