Nieuwe spectaculaire Netflix-serie '3 Body Problem' vanaf vandaag eindelijk te zien

TV en Series
donderdag, 21 maart 2024 om 8:00
3 body problem n s1 e1 00 11 33 00rc
De langverwachte Netflix-serie 3 Body Problem, gebaseerd op het wereldberoemde werk van Cixin Liu en geproduceerd door de makers van Game of Thrones, David Benioff en D.B. Weiss, is nu eindelijk beschikbaar om te streamen.
Het verhaal, verspreid over acht afleveringen, neemt de kijkers mee op een reis door tijd en ruimte, beginnend in het China van de jaren 1960. Een beslissing van een jonge vrouw leidt tot een kettingreactie die eeuwenlang duurt en uiteindelijk de moderne tijd bereikt. Wanneer de natuurwetten onverklaarbaar beginnen te vervagen, bundelt een groep wetenschappers hun krachten met een detective om een enorme dreiging voor de mensheid te confronteren.
De serie kan rekenen op een uitstekende cast, waarbij David Benioff en D.B. Weiss opnieuw samenwerken met Game of Thrones-acteurs John Bradley, Jonathan Pryce, en Liam Cunningham. Daarnaast zien we Marvel-ster Benedict Wong en de getalenteerde Nieuw-Zeelandse actrice Jess Hong.
3 Body Problem biedt een mix van intellectuele uitdaging en meeslepend drama, waardoor het een must-watch is voor zowel liefhebbers van het boek als nieuwe kijkers. Begin vandaag nog met streamen op Netflix en laat je meeslepen door dit kosmische avontuur. Bekijk hieronder de trailer.
Met de co-creatie en uitvoerende productie van David Benioff, D.B. Weiss en Alexander Woo, belooft 3 Body Problem een hoogstaande vertelling te bieden. De uitgebalanceerde interpretatie van het complexe bronmateriaal maakt de serie toegankelijk voor een breed publiek, terwijl het toch trouw blijft aan het originele werk.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!