Trailer van nieuwe Marvel-game 'Rise of Hydra' spat van het scherm

Games
woensdag, 20 maart 2024 om 22:00
marvel 1943 rise of hydra temp
Skydance New Media heeft een nieuwe trailer van hun aankomende actie-avonturenspel Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld. Deze aankondiging kwam tijdens de State of Unreal van Epic Games. Hoewel het spel pas in 2025 wordt uitgebracht, belooft de trailer veel goeds waarbij fans de uitmuntende graphics van de game prijzen.
In Marvel 1943: Rise of Hydra kunnen spelers uitkijken naar opwindende gameplay geïnspireerd door de baanbrekende strips, films en televisieseries van Marvel. Het spel vangt alle actie, opwinding en avonturen die fans al tientallen jaren hebben vermaakt.
De nieuwe trailer toont de samenwerking van Skydance New Media en Epic Games om de nieuwste visuele technologie naar Marvel 1943: Rise of Hydra te brengen met Unreal Engine 5. De graphics van de game zijn dan ook veelbelovend en zowel fans als critici zijn laaiend enthousiast: "De graphics zien er ongelooflijk uit!", klinkt het op X/Twitter.
Skydance New Media onthulde ook een speciale sneak peek van een sleutelscène tussen Captain America en Black Panther in bezet Parijs. Dit biedt spelers de eerste glimp van de cast van het spel, waaronder Khary Payton als Azzuri, de Black Panther uit de Tweede Wereldoorlog; Drew Moerlein als Steve Rogers, alias Captain America; Megalyn Echikunwoke als Nanali, een Wakandese spion ingebed in bezet Parijs; Marque Richardson als Gabrie Jones, een Amerikaanse soldaat en lid van de Howling Commandos; Lyne Renée als Julie, een belangrijke bondgenoot in het Franse verzet; en Joel Johnstone als Howard Stark.
Naast deze indrukwekkende cast bevat de trailer nieuwe muziek van Grammy Award-winnende componist Stephen Barton. Het spel pronkt met een originele score van Barton, die het meest bekend staat om zijn werk in film, televisie en games, waaronder Star Wars Jedi: Survivor, Star Trek Picard, Apex Legends, Titanfall, en 12 Monkeys.
Marvel 1943: Rise of Hydra staat gepland voor volgend jaar waarbij het nog onduidelijk is wat de exacte releasedatum zal zijn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!