Marvel Studios werkt aan nieuw project rond de geliefde superheld Nova

Films
maandag, 18 maart 2024 om 14:10
column 3
Marvel Studios heeft officieel bevestigd dat er momenteel een project in ontwikkeling is rond de geliefde superheld Nova. Brad Winderbaum, het hoofd van streaming, televisie en animatie bij Marvel Studios, heeft recentelijk details onthuld over dit spannende project in een interview met de Phase Zero podcast van ComicBook.com.
Nova, een personage gecreëerd door Marv Wolfman en John Romita Sr., maakte zijn debuut in 1976 als de ster van zijn eigen stripboekserie, The Man Called Nova. Nova bezit bovenmenselijke krachten en is een belangrijk lid van de intergalactische politiemacht bekend als de Nova Corps.
Winderbaum belichtte de aanpak van Marvel Studios voor projectontwikkeling en onthulde dat ze momenteel in de beginfase zitten om Nova tot leven te brengen. Hij waarschuwde echter dat ondanks hun enthousiasme, er nog steeds een mogelijkheid bestaat dat het project geen groen licht krijgt voor productie. "We zijn dol op Nova. We zijn echt nog in de vroege ontwikkelingsfase van Nova," aldus Winderbaum. "We hebben een nieuw systeem achter de schermen bij Marvel Studios. We zijn nu meer als een traditionele studio. We ontwikkelen meer dan we daadwerkelijk zullen produceren."
Hoewel details over het project schaars zijn, hebben geruchten online veel opwinding veroorzaakt bij fans. In 2022 doken berichten op dat er een Nova-project in ontwikkeling was bij Disney+, mogelijk als een speciale presentatie vergelijkbaar met Werewolf by Night en The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Deze geruchten hebben speculaties aangewakkerd over castingkeuzes, met acteurs zoals Xolo Maridueña en Ryan Gosling die in verband worden gebracht met de rol.
Het is nog allesbehalve zeker dat het project daadwerkelijk het daglicht zal zien maar het valt Marvel Studios te prijzen dat ze nadenken over het introduceren van nieuwe personages. Houdt onze website in de gaten voor verdere updates rondom het mysterieuze Nova-project.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!