Eerste seizoen van langverwachte X-men '97-serie vanaf vandaag te streamen

TV en Series
woensdag, 20 maart 2024 om 11:00
idntaer2wna62xqg0ivttedsjd5
Na veel anticipatie maken de geliefde superhelden, The X-Men, hun triomfantelijke terugkeer naar het kleine scherm met de lancering van X-Men '97 op Disney+. De animatieserie, gecreëerd door Beau DeMayo en geproduceerd door Marvel Studios Animation, dient als een direct vervolg op de iconische X-Men: The Animated Series.
Voortbouwend op de erfenis van zijn voorganger, pakt X-Men '97 de draad op waar de originele serie was gebleven, waarbij kijkers worden ondergedompeld in een wereld waar de mutant-helden tal van gevaarlijke uitdagingen moeten aangaan in afwezigheid van hun vereerde leider, Professor X.
X-Men '97 kan rekenen op de terugkeer van talrijke castleden uit de originele serie, die hun rollen opnieuw vertolken of hun stemmen lenen aan nieuwe personages. Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Catherine Disher, Chris Potter, Alison Sealy-Smith, Adrian Hough, en vele anderen zullen opnieuw leven blazen in de iconische personages.
De heropleving gaat echter niet alleen over het herbeleven van het verleden; het streeft er ook naar om mee te evolueren met de tijd. X-Men '97 introduceert opwindende veranderingen aan vertrouwde personages, zoals Morph, wiens ontwerp is bijgewerkt om een meer eigentijdse esthetiek te weerspiegelen.
Bovendien markeert X-Men '97 een belangrijke mijlpaal voor Marvel Studios, waarbij het hun eerste stap in het X-Men-universum vertegenwoordigt sinds ze de film- en televisierechten van deze geliefde personages hebben teruggekregen.
Met animatie verzorgd door Studio Mir, belooft de serie een gemoderniseerde interpretatie van de kenmerkende stijl van de originele serie, waarbij nostalgie wordt vermengd met cutting-edge visuals om een visueel verbluffende animatieserie te presenteren.
Het tien afleveringen tellende eerste seizoen is vanaf vandaag te zien op Disney+. Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen is nog even afwachten, maar dat het niet bij één seizoen blijft, is in ieder geval al zeker. Bekijk hieronder de trailer van X-Men '97.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!