Nieuwe spannende Britse misdaadserie 'The Jetty' met Jenna Coleman binnenkort te zien

TV en Series
zaterdag, 29 juni 2024 om 13:30
n5ehlqozci4bmzemork5rz74god
De BBC heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor de nieuwe misdaadserie The Jetty, waarin Jenna Coleman (Doctor Who, Victoria) schittert als Detective Ember Manning. De serie zal haar debuut maken op 15 juli op zowel BBC iPlayer als BBC One. Het is nog niet duidelijk of de serie ook zijn weg zal vinden naar een van de streamingdiensten in Nederland.
Wanneer een brand een pand verwoest in een stadje aan een meer in Lancashire, Engeland, raakt detective Ember Manning (gespeeld door Jenna Coleman) betrokken bij het onderzoek en ontdekt dat deze zaak mogelijk verbonden is met een cold case, een podcastjournalist, en een ongepaste liaison tussen een man in de twintig en twee minderjarige meisjes.
Naarmate Manning dichter bij de waarheid komt, wordt niet alleen haar professionele leven bedreigd, maar ook haar persoonlijke wereld dreigt te desintegreren, waardoor ze gedwongen wordt om haar hele kijk op het verleden, het heden en haar thuis te heroverwegen.
De serie wordt geleid door een getalenteerde cast. Naast Jenna Coleman zien we onder andere Archie Renaux, Laura Marcus, Bo Bragason, Amelia Bullmore, Matthew McNulty, Weruche Opia, Tom Glynn-Carney, Ralph Ineson, Ruby Stokes en David Ajala.
Marialy Rivas, bekend van haar werk aan onder andere Perry Mason, neemt plaats in de regiestoel, terwijl Natasha Romaniuk de productie verzorgt. De serie wordt uitgevoerd door Elizabeth Kilgarriff, Sarah Wyatt, en natuurlijk Jenna Coleman zelf, die niet alleen acteert maar ook een sleutelrol speelt in het produceren van de serie.
The Jetty is vanaf 15 juli te zien op BBC One. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!