Nieuwe Spaanse misdaadserie van '30 Coins'-regisseur nu te zien op Netflix

TV en Series
vrijdag, 21 juni 2024 om 18:00
clanes s01 e05 11082023 jaimeolmedo dsc 9219
Vanaf vandaag is de gloednieuwe Spaanse misdaadserie Clanes (Gangs of Galicia) beschikbaar op Netflix. Deze serie, bedacht en geschreven door de Jorge Guerricaechevarría, bekend van 30 Coins en Celda 211, draait om Ana, gespeeld door Clara Lago, een ervaren advocate die haar hectische leven in Madrid achter zich laat om een nieuwe start te maken in Cambados.
Ana's aankomst in het stadje trekt al snel de aandacht van Daniel, vertolkt door Tamar Novas. Daniel is de zoon van een beruchte drugsbaron en heeft tijdelijk de leiding over de Padín-clan, omdat zijn vader gevangen zit. Wat aanvankelijk begint als een zoektocht naar wraak, ontvouwt zich al snel tot een complexe en onmogelijke liefde tussen Ana en Daniel. Hun tumultueuze verleden en de omstandigheden rondom hen vormen echter grote obstakels die hen uit elkaar dreigen te drijven.
De serie Clanes beschikt over een indrukwekkende cast van topacteurs uit Spanje, waaronder Xosé Antonio Touriñán, Chechu Salgado, en Francesc Garrido. De regie is in handen van Roger Gual, die eerder succes had met The Mess You Leave Behind en Fanatic.
Vanaf vandaag zijn alle acht afleveringen van het eerste seizoen in één keer beschikbaar om te streamen op Netflix. Dit biedt de perfecte gelegenheid voor binge-watchers om zich volledig onder te dompelen in de wereld van Clanes. De trailer, die recent door Netflix werd vrijgegeven, geeft een spannende voorproef van wat kijkers kunnen verwachten: intense confrontaties, onverwachte wendingen en een diepe, verboden romance.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!