Nieuwe Nederlandse Netflix-serie met Jeroen Spitzenberg en Waldemar Torenstra aangekondigd

TV en Series
maandag, 06 mei 2024 om 20:00
netflix haantjes ashleyrottjers 1
Netflix heeft onlangs de release aangekondigd van een nieuwe Nederlandse komedieserie genaamd Haantjes. De serie, die gepland staat voor een première volgend jaar, belooft kijkers een verfrissende kijk op vriendschap, mannelijkheid en het navigeren door de uitdagingen van het moderne leven.
Met een indrukwekkende cast, bestaande uit Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning, wordt Haantjes geschreven door het duo Luuk van Bemmelen en Richard Kemper, terwijl de regie wordt verzorgd door Anna van der Heide en Anna van Keimpema. De productie is in handen van het gerenommeerde productiehuis Hollands Licht, bekend van hitseries als Het Jaar van Fortuyn, Dertigers en Flikken Maastricht.
Het verhaal van Haantjes draait om vier vrienden, Mike, Daan, Ivo en Greg, die elk op hun eigen manier worstelen met de moderne tijd. In een wereld die wordt gekenmerkt door snel veranderende sociale normen en verwachtingen, bevinden de mannen zich in een collectieve crisis van mannelijkheid. Gewapend met humor proberen ze wanhopig hun relaties en carrières te behouden, terwijl ze navigeren door de uitdagingen van volwassenheid en identiteit.
Netflix lijkt de smaak te pakken te hebben met opnieuw de aankondiging van een Nederlandstalige serie. Momenteel maakt de serie Costa!! furore op de streamingdienst, waarbij het op de tweede plaats staat van meest gestreamde series van dit moment. Eerder was ook de NPO-serie Het Gouden Uur al een doorslaand succes, en natuurlijk mogen we alle avonturen van Ferry Bouman niet vergeten, waarvan het tweede seizoen van Ferry de serie, ook alweer voor de deur staat.
Netflix lijkt nu door te pakken met de aankondiging van Haantjes, die gepland staat voor een release volgend jaar. Een exacte releasedatum laat helaas nog even op zich wachten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!